Afficher ce site en français | View this website in English

MNM Back to the 90s & Nillies

De eerste 5 namen

(update 22.09.17)

Dertigduizend handen in de lucht en ’s anderendaags je stem niet meer vinden van het meezingen, dat beleef je opnieuw op de volgende editie van MNM Back to the 90s & Nillies, op zaterdag 31 maart 2018 in het Sportpaleis.

Deze week werden in de Peter Van de Veire Ochtendshow dagelijks de eerste namen bekendgemaakt voor MNM Back to the 90s & Nillies. Naast DJ F.R.A.N.K. zijn dat THE VENGABOYS en SAM GOORIS.

Ook LEILA K bevestigde haar komst. Deze Zweedse zangeres was in de jaren 90 ontzettend populair met haar hit ‘Open Sesame’. In maart staat ze voor de eerste maal op een Belgisch podium! Jarenlang weigerde ze opnieuw op te treden, maar voor het Sportpaleis maakt ze nu toch een uitzondering!

Een verrassing van formaat is ook de komst van X-SESSION. Speciaal voor MNM Back to the 90s & Nillies willen Gene, Gina en Serge nog eens samen als X-Session op het podium! X-Session teisterde in de jaren 90 de Vlaamse hitlijsten met de gouden kaskrakers ‘Bang Bang’, ‘To The Sky’, ‘Say Yeah’ en ‘Pump It’. De band stal op het podium de show met een fenomenale podiumact, blitse outfits, vernieuwende choreografieën en verbluffende lichteffecten. Met de smash hit ’On and On’ successen oogstten ze ook internationaal succes. In één klap was X-Session ook razend populair in onze buurlanden Frankrijk en Nederland. In 2012 trokken ze de stekker er definitief uit met een optreden op MNM Back to the 90s in het Sportpaleis. In maart doen ze dat dus nog eens éénmalig over!

Koop nu al je tickets en kruis de start van de paasvakantie, zaterdag 31 maart 2018, definitief aan in je agenda!
Naast het gewone ticket is ook het gelimiteerde FRAMILIE TICKET (4+1) in verkoop.

Kaarten kosten 39,50 euro.
Framilie-tickets (4+1 personen) kosten 158 euro – OPGELET: verplicht om allemaal (5 personen) samen op hetzelfde ogenblik het Sportpaleis binnen te gaan.

Opgelet: de tickets zullen pas een viertal weken voor het evenement worden verstuurd.
De party begint om 20.00 uur en eindigt om 6.00 uur.

Kalender

za 31.03.2018 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"MNM Back to the 90s & Nillies" wordt georganiseerd door Star Events