Afficher ce site en français | View this website in English

Metallica WorldWired Tour

Dit evenement is afgelopen.

UITVERKOCHT > Wachtlijst

Voor deze concerten is een wachtlijst geopend. Het is altijd zinvol om in te schrijven op deze lijst. Komen er plaatsen vrij, bijvoorbeeld door reserveringen die onbetaald blijven, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het ‘first come, first served’-principe.

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Meer hierover op www.ilovemyticket.be.

Support: KVELERTAK

ANTWERPEN! METALLICA! ANTWERPEN! METALLICA!

The word is out! Metallica kondigde de data aan van het Europese luik van hun WorldWired Tour ter promotie van hun jongste album ‘Hardwired… To Self-Destruct’. De tour houdt halt in het Sportpaleis op woensdag 1 november (Allerheiligen) en vrijdag 3 november. De beloftevolle Noorse metalband KVELERTAK is de support act.

De laatste passage van Metallica indoor dateert alweer van 2009. Het podium stond toen midden in de zaal. Ook deze keer speelt de band ‘in the round’, omringd door zijn Belgische fans.

Het album ‘Hardwired… To Self-Destruct’ werd in november vorig jaar gereleased en debuteerde wereldwijd op #1 in de charts. De internationale en Belgische pers was erg lovend over het nieuwe werk van James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett en Robert Trujillo:

Rolling Stone: “Metallica‘s ‘Hardwired’ shreds back to vintage eighties terror!”
Kerrang!: “This is Metallica galvanized, refreshed, refocused and rediscovering themselves. Best thing they’ve done since The Black album? Yep!”
De Morgen: “‘Hardwired… to Self-Destruct’: de klauwende comeback van Metallica!”
HUMO: “Woest galopperende thrash van de snedigste soort, waarmee Hetfield en co. lijken te willen zeggen: ‘Hey, kids, wij hebben dit uitgevonden, and this is how it’s done!’”

Kaarten

Kaarten kosten 55, 82,50 en 99 euro.

99 euro = zitplaats tribune en staanplaats middenplein
82,50 euro = zitplaats balkon
55 euro = staanplaats achter tribunes en achter balkon, zitplaats laatste rijen in de balkonbochten

Elk aangekocht ticket (uiteraard uitsluitend via de officiële ticketkanalen!) geeft recht op een fysiek of digitaal standaard exemplaar van het album ‘Hardwired… To Self-Destruct’! Op je ticket vind je de link naar de activeringspagina en een unieke code, die geldig is voor één exemplaar van de cd. Ben je al in het bezit van deze cd, dan mag je deze gerust aan familie, vrienden, collega’s of anderen schenken. Op de link naar de activeringspagina vind je de nodige informatie i.v.m. het schenken van de cd aan iemand anders. Kies je voor een fysiek exemplaar, houd er dan rekening mee dat verzendings- en verpakkingskosten van toepassing zijn.

De naam van de originele ticketbesteller, wordt op het ticket hernomen. Het is mogelijk dat de identiteitskaart van de originele ticketbesteller aan de ingang wordt gevraagd teneinde toegang te krijgen tot de zaal. Het niet instemmen met deze voorwaarden, kan leiden tot annulatie van de bestelling. Wanneer je meer dan één ticket hebt besteld, wordt iedereen van je gezelschap vriendelijk gevraagd om gelijktijdig met jou binnen te gaan, dit om te vermijden dat de reservering wordt geannuleerd in geval van geschil.

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Deze tickets zijn mogelijk ongeldig. Je loopt het risico de toegang tot het concert geweigerd te worden. Meer hierover op ilovemyticket.be.

Experience Packages

Voor de allergrootste fans zijn er 3 speciale ticketpackages ter beschikking: The Hardwired Experience, The Whiplash Experience en The Unforgiven Experience.

Hardwired Experience – 2.399 euro

De Hardwired Experience is beperkt tot twaalf fans per show en bevat:

 • Een zitplaats in de eerste twee rijen van de tribunes
 • Toegang tot de zaal langs de ‘Through The Never’-ingang
 • Ontmoeting met leden van de band backstage vóór de show (bandleden kunnen verschillen per show)
 • Groepsfoto met alle ‘Hardwired Experience’-fans en alle leden van Metallica
 • Een setlist gehandtekend door de vier leden van Metallica
 • Toegang tot de ‘Sanitarium Rubber Room’ met
  - betalende bar en twee drankbonnen (lokale alcoholreglementering van toepassing)
  - diner aan het ‘Spit Out The Bone’ Buffet
  - toegang tot ‘Memory Remains’: een gloednieuwe tentoonstelling met bandmemorabilia, showkleding, instrumenten, persoonlijke bezittingen en veel meer
 • Een ‘limited edition’ poster van Metallica
 • Een T-shirt van Metallica
 • Toegang tot een private merchandiseshop
 • Ontvangst door onze medewerkers ter plaatse

The Whiplash Experience – 379 euro

De Whiplash Experience bevat:

 • Een zitplaats in de eerste tien rijen van de tribunes OF een ‘general admission’ staanplaats op het middenplein
 • Toegang tot het middenplein nog vóór de andere tickethouders (voor staanplaatsen)
 • Toegang tot de zaal langs de ‘Through The Never’-ingang
 • Toegang tot de ‘Sanitarium Rubber Room’ met
  - betalende bar en één drankbon (lokale alcoholreglementering van toepassing)
  - diner aan het ‘Spit Out The Bone’ Buffet
  - toegang tot ‘Memory Remains’: een gloednieuwe tentoonstelling met bandmemorabilia, showkleding, instrumenten, persoonlijke bezittingen en veel meer
 • Een ‘limited edition’ poster van Metallica
 • Een T-shirt van Metallica
 • Private toegang tot de merchandiseshop
 • Ontvangst door onze medewerkers ter plaatse

The Unforgiven Experience – 189 euro

De Unforgiven Experience bevat:

 • Een zitplaats in de tribunes OF een ‘general admission’ staanplaats op het middenplein
 • Toegang tot de zaal langs de ‘Through The Never’-ingang
 • Een ‘limited edition’ poster van Metallica
 • Een ‘limited edition’ merchandise-cadeau van Metallica
 • Ontvangst door onze medewerkers ter plaatse

Opgelet: de Unforgiven Experience bevat GEEN toegang tot de zaal vóór reguliere tickethouders en geeft ook GEEN toegang tot de tentoonstelling ‘Memory Remains’ van Metallica.

De voucher van een Special Package vervangt je ticket niet! Packages aangeboden door CID Entertainment zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Deze packages mogen niet aangekocht worden via derden. Doorverkochte packages zullen, in overeenstemming met het verkoopbeleid, geannuleerd worden. Om het ticket, de merchandise en de laminate in ontvangst te nemen, moet je je persoonlijk aanmelden aan de VIP check-in met een geldig identiteitsbewijs en je bevestigingsvoucher.

Naamsveranderingen zijn enkel mogelijk met goedkeuring van CID Entertainment. CID Entertainment behoudt het recht om je package te annuleren.

Ten laatste één week voorafgaand aan het evenement ontvang je instructies en informatie (via het opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) over je Experience Package.

Met vragen over je Experience Package-aankoop kan je terecht bij het Guest Services-team per telefoon op het nummer +44 (888) 805-8930 of vial mail op guestservices@cidentertainment.com (enkel Engelstalig).

!(img-responsive)//static.sportpaleisgroep.be/sportpaleis/files/sportpaleis/assets/20170321-metallica-plan.jpg

Kalender

wo 01.11.2017 - 18:30 uur

Antwerps Sportpaleis

vr 03.11.2017 - 18:30 uur

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Metallica - WorldWired Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium