Afficher ce site en français | View this website in English

Marktrock Indoor gepresenteerd door Proximus

Dit evenement is afgelopen.

Het legendarische festival Marktrock voor het eerst ‘indoor’ in het Sportpaleis

Kun jij ook zo genieten van onze festivals? Zou je willen dat de festivalzomer langer duurde? Ga je graag naar concerten in het Sportpaleis? Krijg je kippenvel in een volle arena? Proximus presenteert de ultieme mix van dit alles in het Sportpaleis op 10 december 2017.

Beleef in december het ultieme festivalgevoel in het Sportpaleis en geniet in alle comfort van live optredens van deze topartiesten: Laura Tesoro, Gers Pardoel, REGIMANIA en Ozark Henry. Voor het eerst brengen deze artiesten hun festivalset in het Sportpaleis. Niels Destadsbader is gastheer van dienst.

‘Marktrock Indoor’ staat garant voor kwaliteitsvolle live-optredens van de beste artiesten van de Lage Landen in een unieke festivalsetting: tussen de optredens door kom je tot rust in de chillzones, geniet je van een hapje en een drankje, word je getrakteerd op muzikale verrassingen… Op 10 december schijnt de festivalzon in het Sportpaleis! Mis deze eerste editie dus niet!

Kaarten kosten 25, 27,50, 30 en 35 euro.
Proximus-klanten genieten van dit unieke festival aan uiterst voordelige prijzen, want zij betalen 12,50, 15, 17,50 en 22,50 euro. De Proximus-korting van 12,50 euro/ticket wordt aan het einde van het bestelproces verrekend.

Verloop van de avond

16.00 uur: deuren open
17.00 – 18.00 uur: Laura Tesoro
18.30 – 19.30 uur: Gers Pardoel
20.00 – 21.15 uur: Ozark Henry
21.45 – 23.00 uur: REGIMANIA

Kalender

zo 10.12.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Marktrock Indoor - gepresenteerd door Proximus" wordt georganiseerd door Live Entertainment