Afficher ce site en français | View this website in English

Marco Borsato Thuis

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

DOOR EEN STAKING BIJ DE LIJN KAN ER GEEN GARANTIE WORDEN GEGEVEN VOOR VLOT VERVOER MET JE COMBITICKET. Dit betekent echter niet dat de trams niet rijden. Lijn 3 die passeert aan het Sportpaleis wordt bediend, maar de dienstverlening kan zijn verstoord. Check https://verstoring.delijn.be/ voor verdere info. Omdat parking Park Spoor Oost door de Sinksenfoor niet beschikbaar is, kan je uitzonderlijk (vanaf 18.00 uur) terecht op parking Gosselin, Belcrownlaan 23 in 2100 Antwerpen (Deurne), op wandelafstand van de zaal. Aan wie een taxi wil nemen raden we Billo aan. Klik op TIMING voor alle verdere info. We wensen alle fans een fijne avond met Marco.


EXTRA SHOW OP ZATERDAG 19 MEI

(update 20.11.17)

Het gaat hard voor Marco Borsato. Zijn nieuwe album ‘Thuis’, uit sinds vrijdag 17 november, is nu al goed voor goud in België. Zondag 19 november speelde hij voor een uitzinnig publiek in een uitverkochte Ancienne Belgique in Brussel. En nadat hij nog maar vorige week meerdere extra data bekendmaakte voor zijn ‘Thuis’-tournee doorheen Nederland en België, waaronder ook in Antwerpen, voegt Borsato nu al een derde concert toe in het Sportpaleis op zaterdag 19 mei.

Wie inschreef op de wachtlijst voor een eventuele derde show ontvangt van Tele Ticket Service een uitnodiging om zijn boeking definitief te bevestigen.

De gewone kaartverkoop is gestart. Wie niet inschreef op de wachtlijst kan reserveren via de ticketknop van 19 mei.


EXTRA SHOW OP 18 MEI MET STAANPLAATSEN MIDDENPLEIN

(update 16.11.17)

De kaarten voor de show van Marco Borsato op woensdag 16 mei vlogen bij de start van de verkoop razendsnel de deur uit! Voor wie naast plaatsen greep is er goed nieuws. Marco voegt een extra concert in het Sportpaleis toe, twee dagen later, op vrijdag 18 mei. Kaarten voor dit extra concert zijn meteen te koop!

Marco Borsato startte zijn nieuwe tournee ‘Thuis’ op donderdag 16 november met een concert in Paradiso Amsterdam. Vrijdag 17 november verscheen zijn nieuwe album ‘Thuis’. En zondag 19 november maakte hij zijn opwachting in België met een uitverkocht concert in de Ancienne Belgique!

Alle concerten van Marco waren in ‘no time’ uitverkocht. Omdat de vraag zo groot bleef, worden er nu shows aan de tour toegevoegd, met ook optredens in het Sportpaleis.

Tijdens de ‘Thuis’-tournee, genoemd naar het gelijknamige album, laten Borsato & band het publiek kennismaken met nieuw werk. Op het nieuwe album ‘Thuis’ staan tien liedjes die allemaal met elkaar in gesprek lijken te gaan met als onderliggend thema “thuis zijn”. Niet alleen in letterlijke zin. “Thuis is een begrip waar iedereen zijn eigen associaties bij maakt. Het is een state of mind, maar “thuis” is ook met vertrouwde vrienden samen zijn. Of een plek waar je je lekker voelt en waar je jezelf kan zijn.”

Thuis in het Sportpaleis, thuis bij zijn fans

Marco Borsato treedt al 27 jaar op. In kleine en grote zalen, maar ook op diverse festivals. Zo schitterde hij tijdens de zomer van 2017 nog op Werchter Boutique. Het aantal hoogtepunten in zijn carrière is groot. Meer dan vijftig keer gaf Borsato een concert in het Sportpaleis (“dat is eigenlijk ongelooflijk”). Maar liefst twintig keer stond hij in de Ziggo Dome (Amsterdam), negen keer in De Kuip (Rotterdam), twintig keer in Ahoy (Rotterdam) en vijftien keer in GelreDome (Arnhem). Dit zegt Borsato: “Daar ben ik vanzelfsprekend bijzonder trots op. Het contact met mijn publiek is ontzettend belangrijk voor me. Ik wil mijn fans geregeld in de ogen kunnen kijken.”

Kaarten kosten 44, 49, 50 en 60 euro.

Kalender

wo 16.05.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

vr 18.05.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

za 19.05.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Marco Borsato - Thuis" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium