Afficher ce site en français | View this website in English

Timing › Lenny Kravitz › vr 15.06.2018 - 18:30 uur

DOORS: 18.30
CURTIS HARDING: 20.00 – 20.45
LENNY KRAVITZ: 21.00 – 23.10

Kaarten voor aanvang ook nog verkrijgbaar aan de kassa (open van 18:00 tot 21:00).

Publieksparkings:

Vaart, Slachthuis (Slachthuislaan, in lage-emissiezone!), parking Bernaerts (Noordersingel)

Door de Sinksenfoor in Park Spoor Oost kan de parking Spoor Oost niet worden gebruikt. Het Sportpaleis voorziet uitzonderlijk de parking Gosselin, op wandelafstand van het Sportpaleis, als alternatief.
De parking Gosselin bevindt zich aan de Belcrownlaan 4 C in 2100 Deurne en is PAS TOEGANKELIJK VANAF 18.00 UUR.

AANGEPAST SITUERINGSPLAN PARKINGS

Opgelet: Parking Ten Eekhove aan de afrit 2 – Deurne is niet langer beschikbaar!
Meer info

Vermijd file- en parkeerstress en lang aanschuiven op de parking na afloop: parkeer op een P+R-terrein en maak met je combiticket vrij gebruik van het openbaar vervoer van De Lijn.

Lage-emissiezone – Sinds 1 februari 2017 mag je Antwerpen niet meer binnenrijden met een vervuilende wagen. De hele binnenstad en een deel van Linkeroever zijn lage-emissiezone. De zone wordt aangeduid met een eigen verkeersbord. Grote delen van de Singel, de Noorderlaan vanaf Kinepolis en een groot deel van de Blancefloerlaan op Linkeroever vallen binnen deze zone, net als de parkings Slachthuis en Park Spoor Oost. Meer info hierover vind je op slimnaarantwerpen.be

Tijdens evenementen blauwe zone in de woonwijken in de buurt!

All visitors are asked not to bring any backpacks, bags or (large) handbags into the venue and to respond to any requests from the security staff.

Veiligheid – De Sportpaleis Group behoudt de verhoogde waakzaamheid bij de evenementen in haar zalen (visuele controle, fouillering indien nodig, verhoogde security-aantallen,…) en krijgt hierbij de steun van de lokale overheden. Alle bezoekers worden vriendelijk verzocht op tijd naar de zaal te komen, geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee te nemen, correct te reageren op eventuele verzoeken van de security en verdachte zaken te signaleren. De Sportpaleis Group dankt iedereen voor zijn begrip en medewerking.

Hou je ticket klaar. – Om wachttijden aan de deur te vermijden, vragen we dat elke bezoeker zich met zijn of haar eigen ticket aanbiedt. Op deze manier kunnen tickets makkelijker en vlugger worden ingescand en kan iedereen snel zijn plaats in de zaal opzoeken. Zonder afgedrukt e-ticket geen toegang! Heb je e-tickets gereserveerd en via e-mail ontvangen, dan is het absoluut nodig dat je deze afdrukt en meebrengt. Je kan zonder de printversie van je e-ticket de zaal niet binnen.

Ga terug naar de evenementendetails