Afficher ce site en français | View this website in English

Lenny Kravitz Raise Vibration Tour 2018

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support act: Curtis Harding

Groots concertnieuws, want niemand minder dan Amerikaanse rockster Lenny Kravitz kondigde nieuwe data aan voor het Europese luik van zijn Raise Vibration Tour 2018. Daarbij mag een concertdatum in België natuurlijk niet ontbreken. Lenny Kravitz komt op vrijdag 15 juni naar het Sportpaleis voor een weergaloze show vol hits!

Dat Lenny Kravitz een speciale band heeft met ons land is een understatement vanjewelste. De rockster stond tot nog toe maar liefst zes keer op het podium van Rock Werchter en speelde al tal van energieke zaalconcerten op Belgische bodem.

Met een ongelofelijk arsenaal aan wereldhits – van ‘American Woman’, ‘Are You Gonna Go My Way’, ‘Fly Away’ en ‘Again’ tot recenter werk als ‘I’ll Be Waiting’ en ‘The Chamber’ – en als winnaar van meerdere prestigieuze muziekprijzen, waaronder vier Grammy Awards, is Lenny Kravitz een van de meest succesvolle artiesten van zijn generatie.

Kaarten kosten 50,90, 64,34 en 77,78 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.
Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

vr 15.06.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Lenny Kravitz - Raise Vibration Tour 2018" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium