Afficher ce site en français | View this website in English

Lana Del Rey LA To The Moon

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

SUPPORT: CAT POWER


(bericht 18.10.17)

In juli van dit jaar kregen we al goed nieuws voorgeschoteld met de release van het album ‘Lust For Life’. Nu volgt nog meer goed nieuws, want Lana Del Rey komt op dinsdag 17 april naar het Sportpaleis voor een grootse show in haar typische dromerige stijl! Een show die je niet mag missen!

Lana Del Rey neemt je zowel op album als live mee op een rondreis waarbij de jaren 50 en 60 nooit veraf lijken. Critici omschrijven haar genre als ‘Hollywood Sadcore’ door de filmachtige muziek en de popthema’s die ze aanhaalt in haar nummers. Haar muziek zit dan ook vol melancholie, tragische romances en glamour. Voor de film ‘The Great Gatsby’ schreef ze het nummer ‘Young and Beautiful’ en voor de Disneyfilm ‘Maleficent’ coverde ze het prachtige ‘Once Upon A Dream’.

De wereld leerde Lana Del Rey kennen met het prachtige ‘Video Games’, een nummer op haar eerste langspeler ‘Born To Die’, die verscheen in 2012 en verder ook topsingles als ‘Blue Jeans’ en ‘Summertime Sadness’ bevat. Het succes bracht haar naar de grootste festivals, waaronder Rock Werchter (2012). In november van datzelfde jaar bracht ze een deluxe versie uit van het album met 9 nieuwe nummers getiteld ‘Born To Die – The Paradise Edition’. Het legde haar alvast geen windeieren, want enkele maanden later stond de zangeres voor het eerst in ons land met een eigen arenashow in Vorst Nationaal. In 2016 stond Lana Del Rey naast Bruce Springsteen op de affiche van TW Classic met haar laatste albums ‘Violence’ (2014) en ‘Honeymoon’ (2015) in haar achterzak.

Naar aanleiding van de release van haar laatste langspeler ‘Lust For Life’ eerder dit jaar, kondigde de Amerikaanse schone zes nieuwe data aan in Europa. Dinsdag 17 april komt Lana Del Rey naar het Sportpaleis voor een show vol hits.

Kaarten kosten 40, 50, 55, 65 en 80 euro.

PACKAGES

Hot Ticket package: 212,50 euro

Het Hot Ticket package bevat:
- Een zitplaats in eerste prijscategorie om Lana Del Rey live te zien
- Een limited edition lithograph, genummerd
- Een laminate en lanyard van Lana Del Rey als aandenken
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Early Entry package: 177,50 euro

Het Early Entry package bevat:
- Een staanplaats op het middenplein om Lana Del Rey live te zien
- Toegang tot de concertzaal vóór klanten in het bezit van een gewoon ticket
- Een limited edition lithograph, genummerd
- Een laminate en lanyard van Lana Del Rey als aandenken
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Let op, de packagevouchers vervangen je tickets niet! Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan de kassa met een geldig identiteitsbewijs en zijn/haar bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor het concert geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor afhaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Kalender

di 17.04.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Lana Del Rey - LA To The Moon" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium