Afficher ce site en français | View this website in English

Jamiroquai

Dit evenement is afgelopen.

Support: Purple Disco Machine

Nadat hun eerste live-optreden in 6 jaar tijd op slechts 30 seconden tijd was uitverkocht, kondigt de razend populaire electrosoulfunkband Jamiroquai voor dit najaar een nieuwe Europese tournee aan. De band zal deze zomer meer dan 18.000 fans trakteren op een bijzonder exclusieve show in de Londense O2 Arena, in het kader van het 10-jarig bestaan van de zaal… én komt eindelijk terug naar ons land voor een concert op 11 november in het Sportpaleis.

Jamiroquai heeft een aantal onvergetelijke maanden achter de rug sinds bekend raakte dat ‘Automaton’, het eerste nieuwe album in zeven jaar tijd, op 31 maart in de rekken zal liggen. De Britse radiozenders die het album reeds konden beluisteren waren meteen enthousiast.

“Wow this new Jamirquai Record is a BEAST” – Zane Lowe

CLOUD 9’ hits right into the pure sunshine funk of Jamiroquai’s heartland fanbase!” – Ken Bruce, Radio 2

“Feels so good to play Jamiroquai on BBC Radio 1!” – Danny Howard

“Hey Jamiroquai’s back with a big remix” – Pete Tong

Jamiroquai is een van de meest toonaangevende Britse bands van de voorbije 25 jaar. Alle zeven albums van de soulfunkformatie haalden de top tien in Groot-Brittannië (en drie albums prijkten zelfs helemaal bovenaan!) en gingen samen meer dan 26 miljoen keer over de toonbank. Dat leverde Jamiroquai onder meer een plekje op in het Guinness Book of World Records voor bestverkochte funkalbum aller tijden. Speciaal voor de release van ‘Automaton’ kondigde de band een reeks exclusieve shows en festivaloptredens aan, verspreid over het hele jaar, te beginnen met de langverwachte en inmiddels uitverkochte concerten in de Salle Pleyel in Parijs en het Londense Roundhouse eind maart.

Kaarten kosten 63 en 67 euro.
63 euro = staanplaats middenplein

Ticketprijzen aan de kassa: 71 euro (zitplaats) en 67 euro (staanplaats)

Kalender

za 11.11.2017 - 20:30 uur

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Jamiroquai" wordt georganiseerd door Gracia Live