Afficher ce site en français | View this website in English

Timing › Imagine Dragons › vr 16.02.2018 - 18:30 uur

OPGELET: DIENSTVERLENING DE LIJN NU VRIJDAG VERSTOORD

Voor komende vrijdag 16 februari is er een staking aangekondigd bij De Lijn. De kans is groot dat je niet met bussen en trams van De Lijn naar of van het concert van Imagine Dragons geraakt. Trambestuurders hebben de individuele keuze om al dan niet te staken. Dat betekent dat De Lijn en dus ook het Sportpaleis niet in de mogelijkheid zijn om de dienstverlening te garanderen en op dit moment ook niet kunnen zeggen of het openbaar vervoer al dan niet ernstig verstoord zal zijn. We gaan ervan uit dat een beperkt aantal trams en bussen zal rijden en daar kunnen onze bezoekers uiteraard gebruik van maken. Gelieve echter rekening te houden met mogelijke problemen bij je verplaatsing met De Lijn naar en van het Sportpaleis.

Het Sportpaleis raadt dan ook aan om, indien mogelijk, andere vervoersmogelijkheden te overwegen. Woon je niet ver uit de buurt, kom dan met de fiets en maak gebruik van onze grote fietsenstalling. Is je auto (of die van je ouders) voorzien van een fietsendrager, overweeg dan Park & Bike: parkeer op een Park & Ride-zone en leg de resterende afstand af per fiets. Of laat je brengen en spreek een oppikplaats af op redelijke afstand van de zaal.


18:30 deuren open
20:00 aanvang met voorprogramma K.FLAY
21:00 IMAGINE DRAGONS
23:00 verwacht einde
(onder voorbehoud)

UITVERKOCHT

Publieksparkings: Slachthuis (Slachthuislaan, in lage-emissiezone!), Park Spoor Oost (Noordersingel, in lage-emissiezone!), parking Bernaerts (Noordersingel), Gamma (Merksem, rechts voorbij de brug aan het Sportpaleis; open vanaf 19 uur)
Opgelet: Parking Ten Eekhove aan de afrit 2 – Deurne is niet langer beschikbaar!
Meer info
Situeringsplan parkings

Lage-emissiezone – Sinds 1 februari 2017 mag je Antwerpen niet meer binnenrijden met een vervuilende wagen. De hele binnenstad en een deel van Linkeroever zijn lage-emissiezone. De zone wordt aangeduid met een eigen verkeersbord. Grote delen van de Singel, de Noorderlaan vanaf Kinepolis en een groot deel van de Blancefloerlaan op Linkeroever vallen binnen deze zone, net als de parkings Slachthuis en Park Spoor Oost. Meer info hierover vind je op slimnaarantwerpen.be

Tijdens evenementen blauwe zone in de woonwijken in de buurt!

All visitors are asked not to bring any backpacks, bags or (large) handbags into the venue and to respond to any requests from the security staff.

Veiligheid – De Sportpaleis Group behoudt de verhoogde waakzaamheid bij de evenementen in haar zalen (visuele controle, fouillering indien nodig, verhoogde security-aantallen,…) en krijgt hierbij de steun van de lokale overheden. Alle bezoekers worden vriendelijk verzocht op tijd naar de zaal te komen, geen bagage, (grote) handtassen of (rug)zakken mee te nemen, correct te reageren op eventuele verzoeken van de security en verdachte zaken te signaleren. De Sportpaleis Group dankt iedereen voor zijn begrip en medewerking.

Hou je ticket klaar. – Om wachttijden aan de deur te vermijden, vragen we dat elke bezoeker zich met zijn of haar eigen ticket aanbiedt. Op deze manier kunnen tickets makkelijker en vlugger worden ingescand en kan iedereen snel zijn plaats in de zaal opzoeken. Zonder afgedrukt e-ticket geen toegang! Heb je e-tickets gereserveerd en via e-mail ontvangen, dan is het absoluut nodig dat je deze afdrukt en meebrengt. Je kan zonder de printversie van je e-ticket de zaal niet binnen.

Ga terug naar de evenementendetails