Afficher ce site en français | View this website in English

Foo Fighters Concrete & Gold World Tour 2018

Special guest: Wolf Alice

WACHTLIJST

Schrijf je in op de WACHTLIJST

Terwijl het gras van de wei van Rock Werchter nog steeds aan het herstellen is van hun verschroeiende passage vorige zomer, kondigen Foo Fighters geweldig concertnieuws aan. De rockband rond Dave Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett, Pat Smear en Rami Jaffee komt op maandag 11 juni naar het Sportpaleis voor een nu al legendarische rockshow!

Met een carrière van meer dan 20 jaar en 9 studioalbums (goed voor zo’n 25 miljoen verkochte exemplaren) op hun palmares is Foo Fighters een van de meest besproken bands van de laatste decennia. Al jaren slagen ze erin hun fans zowel live als op plaat in extase te brengen met hun no-nonsense rocknummers. Hun lijst met wereldhits lijkt wel oneindig, denk maar aan nummers als ‘Everlong’; ‘My Hero’, ‘Best Of You’, ‘The Pretender’, ‘Learn To Fly’, ‘Times Like These’, ‘Walk’ en ‘All My Life’.

Ook voor hun negende studioalbum ‘Concrete & Gold’, dat uitkwam in september en overal ter wereld op #1 binnenkwam, lag de lat hoog. Bewijs daarvan zijn de singles ‘Run’ en ‘The Sky Is A Neighborhood’. De Amerikanen slagen er telkens opnieuw in zichzelf te overtreffen dankzij hun typische gitaarrifs, het unieke stemgeluid van Dave Grohl en het groteske samenspel van de bandleden. Foo Fighters behoort daardoor al jaren tot het selecte groepje van rasechte topacts overal ter wereld.

Met een portefeuille vol wereldhits en een splinternieuw album in hun achterzak heeft de band reden genoeg om opnieuw naar ons land af te zakken. Maandag 11 juni 2018 komen Foo Fighters met hun ‘Concrete & Gold World Tour’ naar het Sportpaleis voor een show vol hits en nieuwe nummers! Een no-nonsense rockshow die je niet mag missen!

Kaarten kosten 55, 60 en 70 euro.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Kalender

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Foo Fighters - Concrete & Gold World Tour 2018" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium