Afficher ce site en français | View this website in English

Fast & Furious Live

Dit evenement is afgelopen.

Allereerste wereldwijde arenatour

Universal Brand Development, Fast Live Productions en Live Nation Entertainment kondigen de wereldwijde tournee aan van Fast & Furious Live. De première vindt plaats in London in de O2 Arena op 19 januari 2018. Vervolgens reist de show naar Antwerpen voor 3 shows op zaterdag 27 en zondag 28 januari. De actie en sensatie van één van de populairste filmreeksen ooit komt in deze wervelende live-arenatournee tot leven.

Rowland French, creative director en executive producer van Fast & Furious Live, licht toe: “We werken hier al jaren intensief aan en kijken er ongelofelijk naar uit om onze fans eindelijk Fast & Furious Live op het grote podium te kunnen voorstellen. Een mix van buitengewone stunts, special effects, ongeziene 3D-projection mapping en stuntrijders die hun eigen grenzen verleggen. Iedere voorstelling creëert een onvergetelijke belevenis voor het publiek. We gaan nu naar 23 steden in 14 landen en dat is nog maar het begin voor Fast & Furious Live.”

De twee uur durende show vol adrenaline heeft alles in huis om de spectaculairste live-arenaproductie ooit te worden: een combinatie van precisiewerk op het vlak van rijprestaties en nieuwe stunts die de fysicawetten uitdagen. Met de favoriete auto’s van de Fast & Furious-fans, locaties en hoogtepunten uit de filmreeks – ontwikkeld met hoogtechnologische 3D projection mapping – worden de toeschouwers volledig ondergedompeld in dit overweldigende verlengstuk van de Fast & Furious-films.

“Via een ongeziene live-ervaring laat Fast & Furious Live het publiek overal ter wereld de extreme actiesequenties van de franchise beleven”, zegt Vince Klaseus, voorzitter van Universal Brand Development. “Met deze live-show herdefiniëren we de beleving van de fans en brengen we het publiek dichter dan ooit bij hun favoriete filmmomenten.”

Het publiek zal de hitte van de vlammende uitlaatpijpen voelen en de acrobatische autostunts scène na scène kunnen bewonderen, uitvergroot door de meest geavanceerde digitale projectietechnologie. Verschillende originele auto’s uit de films, exacte replica’s van de favorieten van de fans – van Doms legendarische Dodge Charger tot de flip car uit Fast & Furious 6: Fast & Furious Live brengt de sterkste momenten uit de filmserie.

’s Werelds beste stuntmannen en racepiloten solliciteerden om deel te kunnen uitmaken van deze productie. Het ultieme team werd samengesteld na grondige audities en begon meteen vier maanden lang met een ongemeen harde training om de wereldtournee voor te bereiden. Tel daarbij nog enkele van de grootste parcoursatleten ter wereld en het resultaat is een ware mondiale cast die ongelofelijke stunts en ongeziene live-actie brengt.

Phil Bowdery, Executive President Touring International Music Live Nation: “Als de grootste live-entertainment-onderneming ter wereld hebben we een groot aantal ongelofelijke shows gebracht, maar we zijn bijzonder trots om aan Fast & Furious Live te kunnen meewerken. Fans zullen een ongezien spektakel ervaren.”

De Europese tour start met een ‘duizelingwekkende’ wereldpremière op 19 januari 2018 in de O2 Arena in Londen. Vervolgens reist de show naar de grootste en beste arena’s van het Europese continent, met als eerste halte het Sportpaleis. Daarnaast trekt het spektakel ook naar Italië, Oostenrijk, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Portugal, Spanje, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk.

Kaarten kosten 45, 55, 70 en 80 euro.

Packages

Quarter Mile Gold Package – 212,50 EUR

Ervaar Fast & Furious Live vanop de allerbeste zitplaats en ontvang een exclusief Fast & Furious-souvenir. Je krijgt ook een gelamineerde badge én lanyard mee naar huis!

Inclusief :

  • 1 premiumticket voor de show
  • Een uniek souvenir, speciaal ontwikkeld voor onze VIP-tickethouders
  • Een gelamineerde badge van de Fast & Furious-tournee en een lanyard
  • Een aparte check-in en ontvangst door onze medewerkers

Quarter Mile Silver Package – 162,50 EUR

Ervaar Fast & Furious Live et ontvang een exclusief Fast & Furious-souvenir. Je krijgt ook een gelamineerde badge én lanyard mee naar huis!

Inclusief :

  • 1 categorie 1-ticket voor de show
  • Een uniek souvenir, speciaal ontwikkeld voor onze VIP-tickethouders
  • Een gelamineerde badge van de Fast & Furious-tournee en een lanyard
  • Een aparte check-in en ontvangst door onze medewerkers

Kalender

za 27.01.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

za 27.01.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

zo 28.01.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Fast & Furious Live" wordt georganiseerd door Live Nation & MB Presents