Afficher ce site en français | View this website in English

EuroMillions Volleyball Cup Finals

Dit evenement is afgelopen.

14:00 mannenfinale Noliko Maaseik – Knack Roeselare

18:00 vrouwenfinale Asterix AVO Beveren – VC Oudegem


Zondag 18 februari 2018 maakt TopVolleyBelgium van het Sportpaleis opnieuw een volleybaltempel met de finales van de Beker van België. De mannenfinale van de EuroMillions Cup Finals start om 14 uur, de vrouwen nemen het tegen elkaar op om 18 uur.

Net zoals vorig jaar zullen Maaseik en Roeselare onder elkaar uitmaken wie de Beker van België pakt bij de mannen. Voor Roeselare zou het de derde op rij zijn. Maaseik heeft op dit moment meer bekers in de prijzenkast, maar wacht nu al vijf edities op een nieuwe trofee.

Bij de vrouwen wordt het geen heruitgave van de finale van vorig jaar, want dit jaar strijden Beveren en Oudegem om de Beker van België.

Kaarten kosten 23 en 28 euro.

28 euro = zone 1
23 euro = zone 2

Je ticket is geldig voor beide wedstrijden, servicekosten inbegrepen.
Voor kinderen jonger dan 12 jaar is er gratis ticket, maar hun plaatsen moeten wel gereserveerd worden (met 3 euro aan servicekosten per gereserveerde plaats).

Groepen van meer dan 11 supporters reserveren hun plaatsen telefonisch bij Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.).

Informatie over VIP-arrangementen: klik hier

Kalender

zo 18.02.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"EuroMillions Volleyball Cup Finals" wordt georganiseerd door Vlaamse Volleybalbond & TopVolleyBelgium