Afficher ce site en français | View this website in English

Editors

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Aandacht! De eerder aangekondigde werken dit weekend aan de Antwerpse Ring aan de afrit 1 – Merksem richting Nederland zijn uitgesteld door het slechte weer.


Support: Public Service Broadcasting


Nog maar net bekomen van het Music For Life-optreden (18.09.17) en Editors komen al met nieuw concertnieuws! Hoe kan het ook anders, gezien het uitstekende huwelijk tussen de Britse band en ons land. Denk maar aan hun passage in 2008 op Rock Werchter, toen ze er het 1000ste concert ooit speelden. Of in 2010, toen de groep rond de charismatische frontman Tom Smith op het podium van Rock Werchter een enorme hit maakte van een onuitgegeven song. ‘No Sound But The Wind (Live At Rock Werchter 2010)’ was hun eerste gouden nummer 1-hit in België. Als Editors naar België komen valt er altijd wel wat te beleven. Het is dus reikhalzend uitkijken naar een nieuwe passage in het voorjaar van 2018!

Weinig bands die op zo’n korte tijd zoveel hits bijeen schreven als deze Britten. Denk maar aan nummers als ‘Racing Rats‘” en ‘Smokers Outside The Hospital Doors’ uit ‘An End Has A Start’, hun wereldhit ‘Papillon’ van ‘In This Light And On This Evening’ of recentere singles ‘Life Is A Fear’ en ‘Ocean Of Night’. Editors maken er een specialiteit van om de brug te maken tussen gitzwarte newwave-songs en poppy nummers.

Met een portefeuille vol wereldhits en een zesde plaat in hun achterzak heeft de band redenen genoeg om opnieuw te gaan toeren. En uiteraard staat ons land op de planning! Zaterdag 17 maart houdt de band rond Tom Smith halt in het Sportpaleis.

Kaarten kosten 40, 45 en 50 euro.

Kalender

za 17.03.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Editors" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium