Afficher ce site en français | View this website in English

Dimitri Vegas & Like Mike 2017 Bringing the Madness: Reflections

Dit evenement is afgelopen.

Dimitri Vegas & Like Mike nodigen reus van Game of Thrones Kristian Nairn en Britse producer Jonas Blue uit

Nu de zomer erop zit, de rust op Ibiza is weergekeerd en Dimitri Vegas & Like Mike zich klaarmaken voor de DJ Mag top 100-uitreiking en hun tournee in de VS en Zuid-Amerika, is het tijd om af te tellen naar hun enige concertreeks in eigen land. Binnenkort staan de twee opnieuw in het Sportpaleis. Voor de vijfde keer op rij al. Op 15, 16, 22 en 23 december halen de top-dj’s hun vette beats en CO2-blazers weer boven. Het belooft opnieuw een spectaculaire productie te worden vol special effects. En dat is niet alles, er passeren ook heel wat support acts de revue: onder anderen Kristian Nairn van Game of Thrones en Jonas Blue, maar ook MTTN, Angemi en Wolfpack nemen plaats achter de dj-booth.

Voor de vijfde keer staan de top-dj’s in het Sportpaleis. Vier avonden lang zetten Dimitri Vegas & Like Mike het Sportpaleis in vuur en vlam met hun concertreeks ‘Bringing The Madness: Reflections’. Maar ze komen dus niet alleen.

Op 15 en 16 december laat Kirstian Nairn – beter bekend als reus Hodor uit Game of Thrones – zien dat hij niet enkel kan acteren maar óók kan dj’en. Een week later, op 22 en 23 december, stoomt Jonas Blue het publiek klaar voor de madness. De Britse dj/producer is een echte hitmachine: zijn monsterhit ‘Mama’ prijkt na 18 weken (17.10.17) nog altijd bovenaan in de hitlijsten en hij bracht ook ‘Fast Car’ uit.

Vorig jaar verrasten Dimitri Vegas & Like Mike nog met onder andere een retro dj-set met vinyl in een zwevende dj-booth meters hoog boven het publiek. De hele zaal werd ingekleed met een indrukwekkende LED-muur van 1.200 vierkante meter en niet minder dan 910 flessen CO2 werden erdoorgejaagd. Cijfers en beelden om van te duizelen. Om dat te overtreffen beloven de top-dj’s opnieuw heel wat uit de kast te halen. Wat en hoe? Om dat te weten te komen, zal je zelf in het publiek moeten staan.

Dimitri Vegas & Like Mike beleefden een drukke zomer met shows in de VS, Brazilië, Mexico, Europa, Azië en natuurlijk ook heel wat zomerfestivals. Het dj-duo stond op Tomorrowland, waar ze tijdens de twee weekends maar liefst drie sets speelden, maar ze waren ook te zien op o.a. Airbeat One (Duitsland), Barcelona Beach Festival (Spanje), Sunrise Festival (Polen) en Sziget Festival (Hongarije). In september trekken de broers naar China en Zuid-Korea, om daarna door te vliegen naar Mexico, Peru, Chili en Argentinië. En wie deze zomer op Ibiza vertoefde, kon Dimitri Vegas & Like Mike élke dinsdag aan het werk zien in club Ushuaïa, tijdens de ‘Garden of Madness’-residency in samenwerking met Tomorrowland. Op de line-up stonden guests als Lost Frequencies, Marshmello, Nervo, Steve Angello, Steve Aoki en W&W.

Tussen de dj-sets door is er ook tijd voor nieuwe muziek. Er staan enkele internationale samenwerkingen op de agenda: Coldplay en The Chainsmokers vroegen hen om hun nummer ‘Something Just Like This’ te remixen en de volgende single, die binnenkort uitkomt, is een collab met David Guetta. In het verleden werkten de twee al samen met supersterren als Jennifer Lopez, Pitbull, Snoop Dogg en Sean Paul. In mei kwam hun remix uit van het bekende ‘He’s A Pirate’ van filmcomponist Hans Zimmer. Het nummer is te horen als bonustrack van de nieuwe film ‘Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge’.

Dimitri Vegas & Like Mike scoren met hun hits meer dan 60 miljoen streams op Spotify. Shows in de Verenigde Staten, van New York over Las Vegas en Miami, waren in 1-2-3 uitverkocht. Niet alleen in de hitlijsten scoren de twee hoge toppen, ook op sociale media. Hun 8 miljoen Facebookfans, 3 miljoen Instagram-volgers, meer dan 2,6 volgers op Twitter en in totaal meer dan 400 miljoen YouTube-views bevestigen de populariteit van Dimitri Vegas & Like Mike over de hele wereld. In april scoorden ze nog een nummer 1-hit in het Amerikaanse muziekmagazine Billboard. Het nummer ‘Hey Baby’ stootte door tot de absolute top in de categorie ‘Dance Club Songs’, net als hun vorige hit ‘Higher Place’. In vijftien maanden tijd tekenden de dj-broers voor twee nummer 1-hits in de meest prestigieuze muzieklijst ter wereld. Nog meer erkenning valt op te tekenen bij de International Dance Music Awards die hen in 2014, 2015 en 2016 kroonden tot de ‘’Beste Europese dj’s”, waar ze ook in 2015 op nummer één stonden in de prestigieuze DJ Mag Top 100.

Kaarten kosten 37, 42 en 54 euro.

Special Packages

Dimitri Vegas & Like Mike Early Entry Experience
Te koop voor elk van de shows – 150 euro

Het Early Entry package bevat:

 • Een ticket voor het staand middenplein
 • Toegang tot de concertzaal nog voor de andere tickethouders binnenkomen
 • Dimitri Vegas & Like Mike-merchandise
 • Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Dimitri Vegas & Like Mike Meet & Greet Experience ZITPLAATS
Alleen beschikbaar voor de shows op zaterdag 16 en vrijdag 22 december – 300 euro

Het Meet & Greet (zitplaats) package bevat:

 • Meet & Greet en foto-opportuniteit met Dimitri Vegas & Like Mike
 • Een uitstekende zitplaats dicht bij het podium
 • Dimitri Vegas & Like Mike-merchandise
 • Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Dimitri Vegas & Like Mike Meet & Greet Experience STAANPLAATS
Alleen beschikbaar voor de shows op zaterdag 16 en vrijdag 22 december – 312 euro

Het Meet & Greet (staanplaats) package bevat:

 • Meet & Greet en foto-opportuniteit met Dimitri Vegas & Like Mike
 • Een ticket voor het staand middenplein
 • Toegang tot de concertzaal nog voor de andere tickethouders binnenkomen
 • Dimitri Vegas & Like Mike-merchandise
 • Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Let op, de voucher voor het Special Package vervangt je ticket niet! Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan als het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, moet de klant zich persoonlijk aanmelden aan de kassa met een geldig identiteitsbewijs en zijn/haar bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor het concert geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling.

Kalender

vr 15.12.2017 - 18:30 uur

Antwerps Sportpaleis

za 16.12.2017 - 18:30 uur

Antwerps Sportpaleis

vr 22.12.2017 - 18:30 uur

Antwerps Sportpaleis

za 23.12.2017 - 18:30 uur

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Dimitri Vegas & Like Mike 2017 - Bringing the Madness: Reflections " wordt georganiseerd door Live Nation Belgium & Tomorrowland