Afficher ce site en français | View this website in English

Depeche Mode Global Spirit Tour

Dit evenement is afgelopen.

Opener: Re-TROS > zie verder

Na een tot in de nok uitverkocht en overweldigend concert eerder in mei keren de elektropoppioniers Depeche Mode terug naar het Sportpaleis op zondag 26 november met het tweede luik van hun Global Spirit-wereldtournee.

De band van zanger Dave Gahan, multi-instrumentalist Martin Gore en toetsenist Andy Fletcher verkocht wereldwijd al meer 100 miljoen platen. Afgelopen maart bracht Depeche Mode zijn 14de studioalbum uit. Het alom geprezen ‘Spirit’, opvolger van het succesalbum ‘Delta Machine’ uit 2013, was goed voor een top 5-notering in 26 landen en een nummer 1-positie in 12 landen. In Antwerpen ontving de band uit handen van zijn platenlabel Sony Music een gouden plaat voor ‘Spirit’, voor pers en fans het beste album van Depeche Mode in jaren.

De Vlaamse pers over het concert in het Sportpaleis van 9 mei 2017:

De Standaard: “Dan vóél je iets. In ons geval: kippenvel.”
De Morgen: “Fluwelen revolutie… Oerdegelijke nostalgietrip.”
HUMO: “De perfecte verhouding tussen Unheimlichkeit en zoete poptoffee.”

Opener: Re-TROS

Re-TROS, oftewel Rebuilding the Rights of Statues, opent de avond in Antwerpen. Het uit China afkomstige postpunktrio is pionier van de muziekscene in thuisstad Peking. Hun naam en faam reikt echter al een tijd tot ver buiten de landgrenzen bij muziekfans, bloggers en grote namen in de muziekindustrie. Brian Eno speelde mee op één van hun eerste EP’s. De “China rock explosion”, zoals Re-TROS vaak omschreven wordt, brengt een gloednieuw album mee. ‘Before The Applause’ is een plezier voor liefhebbers van indie, rock en postpunkiconen Joy Division, Siouxsie and the Banshees en Bauhaus, Pere Ubu en zelfs Nick Cave and the Bad Seeds.

Kaarten kosten 57, 67 en 77 euro.

Early Entry Package: 174,50 euro

  • Een staanplaats op het middenplein
  • Early Entry Access (met eigen ingang)
  • Een ‘tour laminate en lanyard’ als aandenken
  • Exclusieve Depeche Mode merchandise
  • Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Kalender

zo 26.11.2017

Deuren - aan te kondigen
Show - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Depeche Mode - Global Spirit Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium