Afficher ce site en français | View this website in English

Bazart

Wachtlijst

Voor dit concert is inmiddels een wachtlijst geopend. Het is altijd zinvol om in te schrijven op deze lijst. Komen er plaatsen vrij, bijvoorbeeld door reserveringen die onbetaald blijven, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het ‘first come, first served’-principe.

Schrijf hier in op de WACHTLIJST

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Meer hierover op www.ilovemyticket.be.

De mannen van Bazart zetten hun steile klim naar de top onvermoeibaar verder. En hun tempo is nauwelijks nog bij te houden! Mathieu Terryn, Simon Nuytten, Oliver Symons en co rijgen de successen aan mekaar. Elke single die ze uitbrengen is een instant hit. Concertzalen lopen in geen tijd vol. Ze spelen de grootste zomerfestivals plat. En van de zeven MIA-nominaties kon Bazart er op 2 februari vijf verzilveren.

Niemand die er intussen nog aan twijfelt: Bazart speelt mee in de premier league van de muziekwereld. En artiesten van dat kaliber staan op… het podium van het Sportpaleis! Het Gents-Antwerpse vijftal brengt zijn grootste show tot nog toe op zaterdag 21 oktober in Antwerpen.

Kaarten kosten 35, 39 en 43 euro.

Kalender

za 21.10.2017 - 18:30 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Bazart" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium