Afficher ce site en français | View this website in English

Bazart

Dit evenement is afgelopen.

Extra tickets

Support: Emma Bale

De mannen van Bazart zetten hun steile klim naar de top onvermoeibaar verder. En hun tempo is nauwelijks nog bij te houden! Mathieu Terryn, Simon Nuytten, Oliver Symons en co rijgen de successen aan mekaar. Elke single die ze uitbrengen is een instant hit. Concertzalen lopen in geen tijd vol. Ze spelen de grootste zomerfestivals plat. En van de zeven MIA-nominaties kon Bazart er op 2 februari vijf verzilveren.

Niemand die er intussen nog aan twijfelt: Bazart speelt mee in de premier league van de muziekwereld. En artiesten van dat kaliber staan op… het podium van het Sportpaleis! Het Gents-Antwerpse vijftal brengt zijn grootste show tot nog toe op zaterdag 21 oktober in Antwerpen.

Kaarten kosten 35, 39 en 43 euro.

Kalender

za 21.10.2017

Deuren - aan te kondigen
Show - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Bazart" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium