Afficher ce site en français | View this website in English

Arcade Fire Infinite Content - 2018 Performing in the Round

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Voorprogramma: Preservation Hall Jazz Band

Hun passage op Rock Werchter eind juni staat bij velen in de top 3 van beste festivaloptredens van vorige zomer. Het mag dan ook niet verbazen dat de Canadezen tijdens hun komende Europese tournee ook halt houden in België. Donderdag 19 april komen de frivole discorockers van Arcade Fire naar het Sportpaleis voor een wervelende show in het teken van hun ‘Infinite Content – 2018 Performing In The Round’-tour. De band zal hierbij in het midden van de zaal opgesteld staan, waardoor de afstand tussen hen en de fans minimaal wordt.

Dat Arcade Fire geen alledaagse band is staat als een paal boven water. De band rond Win Butler en zijn echtgenote Régine Chassagne staat al meer dan 10 jaar garant voor spectaculaire liveshows waarbij verkleedpartijen niet geschuwd worden en albums waarbij telkens een andere muzikale kaart wordt getrokken. Daarom zijn ze een van de meest energieke en vernieuwende bands van het moment.

Arcade Fire vaart al jaren een eigen koers door het muzikale landschap en heeft een ongelofelijk arsenaal hits bij elkaar geschreven. Denk maar aan nummers als ‘Ready To Start’, ‘Rebellion (Lies)’, ‘Wake Up’ en ‘No Cars Go’. Maar de grootste hit sinds hun bestaan hebben ze sinds de zomer van 2017 te pakken. Hun recentste single ‘Everything Now’, uit hun laatste en gelijknamige album werd zowat op alle radiozenders in België grijsgedraaid. Een ware discohit waarbij je vanaf het begindeuntje al zin krijgt om te dansen.

Donderdag 19 april komt Arcade Fire naar het Sportpaleis voor een nu al onvergetelijk concert.

Kaarten kosten 41, 46 en 54 euro.
In de servicekosten van de ticketprijs is op verzoek van de band 1 euro inbegrepen voor PLUS1: “Arcade Fire has partnered with PLUS1 so that €1 from each ticket will go to saving lives, revitalizing communities, and transforming global health through Partners In Health. www.pih.org

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Verboden voorwerpen

Gelieve er rekening mee te houden dat de volgende voorwerpen niet worden toegelaten in de zaal.

  • Grote tassen, rugzakken, handtassen en tote bags. Enkel tassen, handtassen en clutches niet groter dan 12 cm x 17 cm worden toegelaten.
  • Selfiesticks, professionele camera’s, audio- en video-opnameapparatuur.
  • Glazen voorwerpen, wapens van elke soort, vuurwerk.
  • Apparatuur voor scanning en blokkering van het radionetwerk.
  • Spandoeken met stokken en politiek geïnspireerde spandoeken.
  • Andere voorwerpen kunnen ook van toepassing zijn.

We vragen je om hiermee rekening te houden ter bevordering van ieders concertervaring.

Kalender

do 19.04.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Arcade Fire - Infinite Content - 2018 Performing in the Round " wordt georganiseerd door Live Nation Belgium