Afficher ce site en français | View this website in English

Andrea Bocelli

Dit evenement is afgelopen.

The Most Beloved Tenor

Andrea Bocelli komt voor het eerst in tien jaar voor een concert naar België. Zaterdag 20 januari treedt de Italiaanse zanger op in het Sportpaleis.

Andrea Bocelli is een van de grootste tenoren van zijn generatie. Hij is de bestverkopende soloartiest in de geschiedenis van de klassieke muziek met meer dan 80 miljoen verkochte albums in de afgelopen 22 jaar. Wereldwijd zijn mensen in de ban van zijn bijzondere stem waarmee hij grote aria’s en klassieke populaire lovesongs zingt. Romantiek, passie en emotie zijn slechts enkele woorden die de stem van Andrea Bocelli beschrijven. De fenomenale zanger heeft elf opera’s en tal van hits op zijn naam staan en toert hiermee de hele wereld rond. Vriendin en collega Celine Dion deed in het verleden de uitspraak “Als God kon zingen, dan klonk hij als Andrea Bocelli”.

In februari bracht Andrea Bocelli zijn meest succesvolle album ‘Romanza’ na 20 jaar opnieuw uit in een speciale editie. Wereldwijd zijn hier 17 miljoen exemplaren van verkocht, sinds de eerste editie in 1996. Zijn laatste studioalbum ‘Cinema’, dat in het voorjaar van 2016 verscheen, is genomineerd voor een Grammy Award in de categorie Best Traditional Pop Vocal Album. Het is een popalbum met de grootste filmhits aller tijden uit filmklassiekers als ‘Love Story’, ‘The Godfather’, ‘La Vita E Bella’, ‘West Side Story’ en ‘Breakfast At Tiffany’s’. Op dit album zingt hij in vijf verschillende talen (Italiaans, Frans, Spaans, Engels en Siciliaans) en het bevat bijzondere duetten met o.a. popdiva Ariana Grande (‘E piu ti penso’) en Nicole Scherzinger (‘Don’t cry for me Argentina’).

Tijdens het concert in het Sportpaleis neemt de zanger het publiek mee naar deze epische filmsets en zingt hij zijn bekende geliefde songs van zijn succesvolle albums. Daarnaast komt ook zijn klassieke repertoire, inclusief een aantal van zijn bekendste aria’s, ruimschoots aan bod.

Kaarten kosten 88, 110, 126,50 en 137,50 euro.

Kalender

za 20.01.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Andrea Bocelli" wordt georganiseerd door Gracia Live