Afficher ce site en français | View this website in English

Stan Van Samang In 't groot

Extra concert op vrijdag 25 november

(update 26.02.16)

Er komt een tweede concert van ‘Stan Van Samang – In ‘t groot’ in het Sportpaleis. Nagenoeg alle tickets voor het eerste concert op zaterdag 26 november zijn de deur uit. .

Stan Van Samang: “Tijdens mijn concerten in Hasselt en Gent kreeg ik van verschillende fans het bericht dat nagenoeg alle tickets voor het eerste concert van Stanneke in ‘t groot in het Sportpaleis de deur uit waren. Ik kon dat eerst nauwelijks geloven. Het Sportpaleis, dat is een grote zaal hé. Maar dat bleek dus echt zo te zijn. In de beste categorie zijn zelfs al helemaal geen tickets meer beschikbaar. Met enige trots mag ik dan ook een tweede Sportpaleisconcert aankondigen. Dit is echt een droom van mij die in vervulling gaat. Hoe graaf is dit! Bedankt aan alle fans, jullie zijn een fantastisch publiek!”

Stan is momenteel één van de best verkochte en meest gedraaide Belgische artiesten. Zijn album ‘Liefde voor publiek’ ging al meer dan 90.000 keer over de toonbank. Vorig jaar gaf de zanger 5 uitverkochte concerten in de Lotto Arena. Goed voor zomaar eventjes 30.000 bezoekers! Hij won begin dit jaar de MIA voor hit van het jaar, vorige zomer dé Radio 2 Zomerhit, scoorde Ultratop-records, ontving gouden en platina awards, en ga zo maar door…

Gewapend met zijn hits ‘A Simple Life’, ‘Junebug’, ‘Goeiemorgend, Goeiendag’ en ‘Een ster’, maar ook de ‘oudere’ hits zoals ‘Scars’, ‘Hang On’, ‘Poison’, ‘This Time’… trekt de zanger in 2016 dus alvast twee keer naar het Sportpaleis.

Kaarten kosten 27,50, 30, 37,50 en 45 euro.

Tele Ticket Service is het enige officiële verkoopkanaal. Koop dus alleen hier je tickets. Meer informatie op I Love My Ticket

"Stan Van Samang - In 't groot" wordt georganiseerd door Live Entertainment