Afficher ce site en français | View this website in English

Red Hot Chili Peppers

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

OPNIEUW KAARTEN BESCHIKBAAR

update 03.10.16

Voorprogramma: Deerhoof

Eén van de meest succesvolle rockacts uit de geschiedenis, met meer dan 60 miljoen verkochte albums en 6 Grammy Awards op het conto. Opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame in april 2012. Headliner op het hoofdpodium van Rock Werchter 2016. En dit najaar opnieuw met een groots concert in ons land! Red Hot Chili Peppers kondigen hun terugkeer naar België aan!

Anthony Kiedis (zang), Flea (bas), Chad Smith (drums) en Josh Klinghoffer (gitaar) zijn met ‘The Getaway’ al aan hun elfde studioalbum toe. Niet alleen bij ons goed voor een nummer 1-debuut, maar ook in Oostenrijk, Ierland, Nederland en Nieuw-Zeeland. Critici zijn het er unaniem over eens dat het één van de Peppers’ grootste meesterwerken tot hiertoe is:

“Some of their best songs in years… top-shelf modern-rock splendor” – Rolling Stone

“The Getaway proves not only that the longtime rockers still sizzle 30 years in, but also are capable of victoriously revamping their sound.” – USA Today

“The Getaway is a nuanced album, rife with journeyman craft and poetry, that proves the Red Hot Chili Peppers still have plenty of their own creative fire.” – All Music

“Their best album in ages” – People

“Their best in years… Their tightest, prettiest collection of songs in more than a decade” – Vulture

Red Hot Chili Peppers brengen hun nieuw werk en grootste hits live op zondag 6 november in het Sportpaleis.

Ticket geeft recht op album

Elk aangekocht ticket geeft recht op een door jou gekozen standaard fysiek exemplaar of een standaard digitale versie van het album ‘The Getaway’. Opgelet: verzendings- en verpakkingskosten zijn van toepassing bij fysiek exemplaar.

Op elk aangekocht ticket vind je de link naar de activeringspagina en een unieke code die geldig is voor één exemplaar van ‘The Getaway’. Ben je al in het bezit van deze cd, dan vind je op de link naar de activeringspagina de nodige informatie i.v.m. het schenken van de cd aan iemand anders.

Kaarten kosten 45, 54, 64 en 74 euro.

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Red Hot Chili Peppers" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium