Afficher ce site en français | View this website in English

Placebo 20 Years of Placebo

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Voorprogramma: The Joy Formidable

Placebo vertrekt in oktober op wereldtournee om de twintigste verjaardag van de release van zijn platina debuutalbum ‘Placebo’ te vieren. Het eerste luik van de ’20 Years of Placebo’ Tour wordt afgetrapt in Denemarken op 13 oktober 2016 en eindigt op 15 december in de Londense Wembley Arena.

De band belooft een setlist die hun gehele catalogus doorloopt. Brian Molko licht al een klein tipje van de sluier: “Laat ons zeggen dat er nummers in de set zitten waarvan ik gezworen had ze nooit nog te spelen. Ik denk dat het tijd is om toe te geven aan de vraag van heel wat Placebo-fans die deze nummers graag nog eens zouden horen. Ze zijn geduldig geweest met ons in de periode dat we zelden of nooit nog onze grootste commerciële successen aan bod lieten komen. Een twintigste verjaardag lijkt het ideale moment om daar weer verandering in te brengen. Dat is het plan. Deze tour is echt voor de fans! En het is ook voor ons een opportuniteit om nog eens door ons vroege werk te grasduinen. Dus…als je ons graag nog eens nummers als ‘Pure Morning’ en ‘Nancy Boy’ hoort spelen, wat we al bijna tien jaar niet meer gedaan hebben en hierna misschien ook nooit meer zullen doen, dan kan je maar beter maken dat je deze shows niet mist! We hebben verder ook nog enkele verrassingen in petto.”

Kaarten kosten 42, 49 en 54 euro.
Door een wijziging bij Tele Ticket Service worden de tickets pas een viertal weken voor het concert verzonden!

Kalender

za 19.11.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Placebo - 20 Years of Placebo" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium