Afficher ce site en français | View this website in English

Night of the Proms 2016

Time For Three als ‘klassiek’ artiest

update 23.06.16

Time For Three, een Amerikaans klassiek geschoold strijktrio dat vrolijke en aanstekelijke muziek brengt gaande van klassiek tot country, van rock tot jazz, van hiphop tot pop, is dit jaar de ‘klassieke’ artiest op Night of the Proms in het Antwerps Sportpaleis en Ethias Arena Hasselt. Het drietal is van alle markten thuis: eigen arrangementen en uitvoeringen van Bach en Brahms kunnen ze ten gehore brengen, maar ook mash-ups van hits van de Beatles, Kanye West, Katy Perry, Justin Timberlake en anderen. Ontdek hun ongewone mix van virtuositeit en hun beheersing van veel verschillende muzikale genres.

Officiële website

Chaka Khan, Tom Chaplin en Natasha Bedingfield gasten op 32ste editie

update 16.06.16

“Queen of Funk” Chaka Khan, Tom Chaplin, zanger van Keane, en Natasha Bedingfield zijn dit jaar de gasten op Night of the Proms in Antwerpen en Hasselt. Voor presentator Kobe Ilsen en dirigente Alexandra Arrieche wordt dit de tweede Proms-editie. Ook de vaste waarden Il Novecento en Fine Fleur tekenen opnieuw present. Nog meer namen worden later bekendgemaakt.

Chaka Khan

In haar rijkgevulde carrière bracht de Amerikaanse Chaka Khan 22 albums uit, verkocht ze meer dan 70 miljoen platen en verzilverde ze 10 van haar 22 Grammy Award-nominaties. Hits als ‘Im Every Woman’ (1978), ‘Ain’t Nobody’ (1984) en ‘I Feel For You’ (1984) groeiden uit tot ware klassiekers.

Officiële website

Tom Chaplin van Keane

Tom Chaplin ken je als frontman van Keane, de Engelse rockgroep die meer dan 10 miljoen platen verkocht en verscheidene awards won. Chaplin, die momenteel aan een soloplaat werkt, verleende zijn stem aan meezingers als ‘Everybody’s Changing’ (2003) , ‘Somewhere Only We Know’ (2004) en ‘Chrystal Ball’ (2006).

Officiële website

Natasha Bedingfield

Met haar debuutplaat ‘Unwritten’ stootte Natasha Bedingfield in 2004 door naar de hoogste regionen van de Europese hitlijsten. Regelmatig werkt ze samen met songwriters van o.a. Madonna, No Doubt, U2 en Björk. Natasha’s bekendste nummers, zoals ‘These Words’(2004) en ‘Unwritten’ (2005), behoren tot het collectieve geheugen.

Officiële website

Extra show in Antwerpen, voor het eerst in Hasselt

update 24.02.16

Voor het eerst trekt Night of the Proms met zijn spectaculaire muziekshow naar Hasselt. Naast de concerten op zaterdag 5 (NIEUW!), donderdag 10 en vrijdag 11 november in Antwerpen pakken de organisatoren ook uit met een identieke show op 12 november in de Ethias Arena.

Over Night of the Proms

Wie houdt van grote hits van alle tijden kan zich op Night of the Proms laten verrassen door de unieke en sfeervolle mix van pop en klassiek. In een wervelend wervelend totaalspektakel spelen internationale popsterren hun grootste hits, begeleid door het symfonisch orkest Il Novecento, een electric band en een koor. Tussen de popsongs zorgen klassieke meesterwerken uit het collectieve geheugen voor adembenemende intermezzo’s.

Reserveer nu je plaatsen

Kaarten kosten 26, 29, 41 en 49,50 euro.
Kortingen voor groepen vanaf 20 personen via +32 3 400 60 44 en groepen@sportpaleisgroep.be

Belangrijk bericht voor bestellers voor de show in Hasselt: door een wijziging bij Tele Ticket Service worden de tickets pas een viertal weken voor het evenement verzonden!

In onze andere zalen

Tele Ticket Service is het enige officiële verkoopkanaal. Koop dus alleen hier je tickets. Meer informatie op I Love My Ticket

"Night of the Proms 2016" wordt georganiseerd door PSE-Belgium