Afficher ce site en français | View this website in English

Netsky Live

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support acts: Hush Hefner – Jauz

Eén van ’s lands grootste muzikale exportproducten en publiekslievelingen is helemaal terug! Netsky bracht in mei zijn langverwachte derde album ‘3’ uit. Een perfect uitgevoerde evenwichtsoefening tussen zijn roots in dance en drum & bass, en gelukzalige, catchy pop, house, funk en electro. De plaat is bezaaid met fantastische samenwerkingen en special guests, waaronder Emeli Sandé, Chromeo, Saint Raymond, Jauz en meer.

Het nieuwe album werd voorafgegaan door de release van festivalfavoriet ‘Rio’. De single groeide uit tot een internationale hit en werd ook gebruikt als soundtrack van Netsky’s rol als officiële muzikale ambassadeur van het Belgisch Olympisch Team. Ook opvolger ‘Work It Out’ feat. Digital Farm Animals werd op groot enthousiasme onthaald. Het nummer viel voornamelijk op dankzij de bijbehorende, awardwinnende interactieve video. Single ‘Higher’ werd op zijn beurt een zomeranthem van formaat en bracht heel wat festivalgangers aan het dansen op o.a. Dour Festival en Laundry Day.

Op 30 juni kondigde Netsky aan dat hij ook een grootse indoorshow plant, op zaterdag 25 februari in het Sportpaleis! Nieuw werk en alle grootste hits in een live jasje, dat mag je niet missen!

Kaarten kosten 35 en 41 euro.

Kalender

za 25.02.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Netsky - Live" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium