Afficher ce site en français | View this website in English

MNM Back to the 90s & 00s

MNM Back to the 90s mocht de voorbije jaren rekenen op meer dan 120.000 bezoekers en heel wat internationale artiesten uit de jaren 90 die zorgden voor een topambiance. Intussen is het evenement omgedoopt tot MNM Back to the 90s & 00s en wordt in 2017 de 10de verjaardag gevierd!

MNM Back to the 90s & 00s neemt je op zaterdag 1 april 2017, bij de start van de paasvakantie, diep in het verleden mee naar die fantastische jaren 90 en 2000, de tijd dat 2 Unlimited, SNAP!, Milk Inc, Faithless, Madonna, Clouseau, Spice Girls en Samson & Gert… de hitlijsten bestormden. En de periode dat je urenlang zoet was met een rubik’s cube, een furby, het verzamelen van flippo’s of een tamagotchi, de moonwalk danste en in fluokleding rondliep.

Die lekkere tijd, uit de leukste decennia ooit, herleeft op zaterdag 1 april in het Sportpaleis met geweldige live-acts, een uitgedost decor, overal spiegelbollen zoals vroeger, kortom, alles zal voorhanden zijn om je opnieuw in de 90s en de jaren 2000 te voelen!

10de verjaardagseditie = 10 artiesten !

Dit zijn de eerste 4 artiesten voor de 10de verjaardag. De komende weken maakt de organisator de resterende artiestennamen bekend!

GET READY

Jimmy Sammijn, Koen Bruggeman, Jean-Marie Desreux en Glenn Degendt, samen de ORIGINELE BEZETTING van Get Ready, maakten tijdens de Peter Van de Veire Ochtendshow van 10 januari bekend dat ze terug bij elkaar zijn en voor een eerste maal zullen optreden op MNM Back to the 90s & Nillies op zaterdag 1 april in het Sportpaleis. Get Ready was in de jaren 90 de Belgische boysband bij uitstek die menig meisjeshart sneller deed slaan. Ze scoorden nr.1-hits met ‘Diep’, ‘Marjolijn’, ‘Samen’, ‘Laat’ en ‘Vuur’.

‘Diep’

5IVE

5ive werd opgericht en samengebracht door de producers die al eerder Spice Girls hadden opgericht. Succes was dus verzekerd! Met hun eerste single in 1998, ‘Slam dunk (da funk)’, bestormden ze de Europese hitlijsten. Ze zouden deze de komende jaren blijven bezetten, hit na hit na hit. In totaal behaalde de band in de UK drie nummer 1-hits. In de Benelux hadden ze maar liefst 5 top 10-hits met ‘Slam Dunk’, ‘Let’s Dance’, ‘Keep On Movin’, ‘If Ya Getting’ Down’ en ‘Got the Feeling’. Wereldwijd verkocht de immens populaire boysband meer dan 20 miljoen cd’s. In 2015 tourden ze met een uitverkochte ‘The Greatest Hits’-tour doorheen de UK en Nederland. Op deze 10 de verjaardagseditie zullen de decibels de hoogte inschieten want… Ladies screammmm… because here is 5ive!

‘Slam Dunk’ (live)

ROBIN S

Robin S, in 2009 voor het eerst op BACK TO THE 90S, scoorde in de jaren 90 een dijk van een hit met ‘Show Me Love’. De track stond wereldwijd bovenaan de hitlijsten en is eigenlijk de referentie-song van de jaren 90. Enkele jaren geleden werd ‘Show Me Love’ opnieuw een hit en stond Robin S in Nederland gedurende enkele weken terug op nummer 1. Ook in België werd ‘Show Me Love’ opnieuw grijs gedraaid. Op You Tube is de song intussen al 15 miljoen keer bekeken.

‘Show Me Love’

MARSHALL MASTERS

Marshall Masters is een project van de Duitse producer Marc Acardipane, de godfather van het hardcore housegenre. De twee monsterhits ‘Don’t Touch That Stereo’ en vooral ‘I Like It Loud’ met hun pompende beats zullen op 1 april door het Sportpaleis knallen. We gonna play it loud…

‘I Like It Loud’

Opgelet: de tickets zullen pas een viertal weken voor het evenement worden verstuurd.

Kaarten kosten 38,50 euro.

Kom met 4 vrienden (+1 gratis) en bespaar maar liefst 46 euro!

Het FRIENDS EINDEJAARSPAKKET = 4 tickets betalend + 1 ticket gratis + slechts 3,50 euro servicekost. Zo bespaar je maar liefst 46 euro! De perfecte manier om het nieuwe jaar met je vrienden te starten en bovendien spaar je nog eens veel geld uit voor al die andere eindejaarcadeautjes. Twee vliegen in 1 klap dus.

Koop NU het FRIENDS EINDEJAARSPAKKET voor je beste 4 vrienden en ontvangt 1 EXCLUSIEF toegangsticket voor 5 personen, je betaalt slechts 146,50 euro en bespaart zo maar liefst 46 euro! Afspraak is wel dat het vijftal in groep het Sportpaleis binnenkomt en niet afzonderlijk.

De party begint om 20.00 uur en eindigt om 6.00 uur.

Kalender

za 01.04.2017 - 20:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"MNM Back to the 90s & 00s" wordt georganiseerd door Star Events