Afficher ce site en français | View this website in English

John Fogerty 1969 show performing his songs of Creedence Clearwater Revival

Dit evenement is afgelopen.

VERANDERING VAN ZAAL: CONCERT IN HET SPORTPALEIS

update 17.03.17

Door de blijvende vraag naar tickets werd in overleg met het management van John Fogerty besloten om het concert op maandag 26 juni te verplaatsen van de Lotto Arena naar het Sportpaleis. Fans die nog geen ticket konden bemachtigen krijgen zo alsnog de mogelijkheid om John Fogerty live aan het werk te zien.

Wie al bestelde voor het concert in de Lotto Arena ontvangt van Tele Ticket Service een bevestigingsmail met verdere informatie over de verhuizing. Bij het toewijzen van de plaatsen in het Sportpaleis wordt rekening gehouden met de plaatsen die werden gekocht voor de Lotto Arena. Er worden dezelfde of betere plaatsen gegarandeerd in het Sportpaleis.

De concerttickets zullen pas enkele weken voor het concert worden bezorgd. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets.

John Fogerty komt op 26 juni naar Antwerpen met zijn wereldtour “1969”, een eerbetoon aan het iconische jaar van Creedence Clearwater Revival (CCR).

CCR bracht in 1969 drie succesalbums uit: ‘Bayou Country’, ‘Green River’ en ‘Willy and the Poor Boys’. Het werden stuk voor stuk hoogvliegers, met ‘Green River’, waarvan er meer dan drie miljoen exemplaren over de toonbank gingen, op kop.

In het magische jaar 1969 bracht de groep onvergetelijke klassiekers uit als ‘Proud Mary’, ‘Bad Moon Rising’, ‘Lodi’, ‘Down on the Corner’ en ‘Fortunate Son’.

“Ik nam gewoon alles in me op”, vertelt Fogerty over deze periode, waarin Creedence Clearwater Revival ook zijn opwachting maakte op Woodstock. “Iedereen wist dat we op een scharnierpunt stonden. Ik nam alles in me op en maakte er songs van.”

Zijn solocarrière kwam in een stroomversnelling in de jaren 80, met zijn succesvolle single ‘Centerfield’. Fogerty bracht als Grammy Award-winnaar nog een aantal hits uit, waaronder ‘Change in the Weather’ en ‘Rock and Roll Girls’. Hij veroverde een plaats in de lijst van 100 beste gitaristen en 100 beste zangers aller tijden volgens Rolling Stone Magazine en werd opgenomen in zowel de Rock and Roll Hall of Fame als de Songwriters Hall of Fame.

Kaarten kosten 77 euro.

Premium VIP Package: 277 euro
- beste zitplaats in de zaal
- $50 Merchandise Voucher die kan ingeruild worden aan de merchandise-stand
- VIP Laminate als aandenken

Kalender

ma 26.06.2017 - 20:30 uur

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"John Fogerty - 1969 show performing his songs of Creedence Clearwater Revival" wordt georganiseerd door Gracia Live