Afficher ce site en français | View this website in English

Iron Maiden The Book Of Souls World Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Special guest Shinedown

Rocklegende IRON MAIDEN zet zijn succesvolle ‘The Book Of Souls’-wereldtournee verder met een reeks Europese concerten. De openingsshow van het Europese luik is voorzien op 22 april in… het Sportpaleis! Het is sinds de ‘Killers Tour’ in 1981 geleden dat de band hier te gast was.

Maiden-oprichter en basgitarist Steve Harris: “De hele band geniet van deze tour en hoewel we ervan houden om te spelen op festivals en in stadions is het fantastisch om voor een aantal shows terug te keren naar de intiemere sfeer van de arena’s. De nummers van het album ‘The Book Of Souls’ en de nieuwe Maya-versies van onze Eddie worden goed gesmaakt door onze fans. En uiteraard brengen we voor hen ook heel wat oude nummers. Dat zullen we trouwens ook blijven doen.”

Iron Maiden houdt in het voorjaar van 2017 halt in 16 Europese steden, met dus een eerste stop op zaterdag 22 april in het Sportpaleis. De band wordt vergezeld door special guests Shinedown.

‘The Book Of Souls’ is Maidens eerste dubbelalbum en meest succesvolle release tot nu toe. De plaat debuteerde in meer dan 40 landen op nummer 1 in de charts! De gelijknamige wereldtournee werd in februari 2016 afgetrapt in Florida en bereikte eind september al zo’n 1,5 miljoen fans uit 36 verschillende landen. De band toert de wereld rond met zijn nieuwe 747 jumbojet Ed Force One.

Kaarten kosten 50, 60, 65 en 70 euro.
Maximum 4 tickets per bestelling.

Belangrijk: Uitgestelde ticketverzending

Tele Ticket Service verstuurt de tickets voor dit concert ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “teveel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging. Klik hier voor meer info over ticketfraude.

Kalender

za 22.04.2017 - 18:30 uur

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Iron Maiden - The Book Of Souls World Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium