Afficher ce site en français | View this website in English

Hans Zimmer Live On Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Na zijn uitverkochte tournee in 2016 komt filmcomponist Hans Zimmer terug naar België. Hans Zimmer Live On Tour is een totaalervaring en een concertevenement dat je moet gezien en gehoord hebben. Hans Zimmer grasduint in zijn tientallen jaren omspannende carrière en laat je genieten van muziek uit ‘Gladiator’, ‘The Lion King’, ‘The Dark Knight Trilogy’, ‘Inception’, ‘Interstellar’, ‘Man Of Steel’, ‘Pirates Of The Caribbean’, ‘True Romance’, ‘The Da Vinci Code’, ‘Crimson Tide’,… Ze komen allemaal aan bod!

Hans, van wie de muziek momenteel te horen is in ‘Planet Earth II’ van BBC 1 en in het Nexflixfenomeen ‘The Crown’, wordt op het podium bijgestaan door zijn vijftienkoppige studioband. Samen met het orkest en koor brengt dat het totale aantal muzikanten op het podium op meer dan 60.

“Een fantastische avond die je het gevoel geeft in een wervelwind van in elkaar verstrengelde dromen te zijn terechtgekomen” – THE GUARDIAN

“Een continu oprijzende muur van geluid. Subliem.” – THE TELEGRAPH

“Een prachtige, complexe symfonie van visuele verrukkingen” – THE TIMES

Hans Zimmers liveshows van 2017 gaan van start aan de Amerikaanse westkust. Van daaruit zet hij koers richting Australië en Nieuw-Zeeland om vervolgens door te reizen naar Europa. Hans en zijn band keren vervolgens terug naar de VS voor zijn allereerste volledige Amerikaanse tournee.

“Een concertreeks als deze opvoeren is iets wat ik altijd al heb willen doen. Ik kijk dan ook reikhalzend uit naar de shows aan de Amerikaanse westkust, naar mijn bezoek aan Australië en naar mijn terugkeer naar Europa, waar we afgelopen zomer zoveel mooie momenten hebben beleefd.” aldus Zimmer. “Heerlijk is het om zoveel van mijn zeer getalenteerde vrienden te kunnen samenbrengen en onze fans een concertervaring te bezorgen zoals ze er nog nooit één hebben beleefd.”

Kaarten kosten 51, 61, 81, 101 en 141 euro.

Kalender

di 20.06.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Hans Zimmer - Live On Tour" wordt georganiseerd door MB Presents