Afficher ce site en français | View this website in English

Drake The Boy Meets World Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support: DVSN

Extra concert op 1 maart

update 14.10.16

Drake kondigde eerder deze week aan dat hij zijn ‘The Boy Meets World Tour’ op 28 februari naar het Sportpaleis brengt. België zat er duidelijk op te wachten. Deze ochtend vlogen de tickets namelijk in 40 minuten allemaal de deur uit. De hyperpopulaire rapper maakt daarom bekend dat hij een tweede datum in ons land aan zijn planning toevoegt. Het extra concert vindt plaats op 1 maart, opnieuw in het Sportpaleis. Tickets daarvoor zijn vanaf nu beschikbaar!

Belangrijk: Wees alert! Ondanks het feit dat er een wettelijk kader is dat de doorverkoop van tickets aan banden legt, worden er nog steeds tickets doorverkocht via internet. Deze op de zwarte markt aangeboden tickets geven – in tegenstelling tot tickets gekocht via het officiële ticketkanaal – geen garantie tot geldigheid. Meer info hierover via ilovemyticket.com en via de website van FOD Economie.

Drake komt begin 2017 naar Europa komt met The Boy Meets World Tour en houdt op dinsdag 28 februari halt lin het Sportpaleis.

Drake’s Summer Sixteen Tour door de Verenigde Staten was bijzonder succesvol. De Grammy Award-winnaar kondigde aan dat hij begin 2017 naar Europa komt met zijn The Boys Meets World Tour. Op 21 januari gaat de tournee van start met een tweedaagse in de Ziggo Dome in Amsterdam. Vervolgens reist Drake door naar het Verenigd Koninkrijk. Daarna zijn Ierland, Duitsland, België, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk aan de beurt.

Creatieveling Drake zet baanbrekend werk neer. Recent liet hij als allereerste artiest 1 miljard streams optekenen op Apple Music voor zijn jongste album ‘Views’. Tevens is hij recordhouder van de meeste nummer 1-hits in de Billboard R&B/Hip-Hop-lijst en verkoopt hij arena’s overal ter wereld vlotjes uit. Drake zijn invloed op de hiphop en hedendaagse popmuziek bij uitbreiding is bijzonder groot. Hij gaat onverminderd door op hetzelfde elan.

Kaarten kosten 52, 57, 62, 67, 82 en 97 euro.

NO CAMERAS/VIDEO/REC

Kalender

di 28.02.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

wo 01.03.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Drake - The Boy Meets World Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium