Afficher ce site en français | View this website in English

Depeche Mode Global Spirit Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support: The Raveonettes

Depeche Mode is ontegensprekelijk één van de meest invloedrijke bands in de moderne muziekscène. Met een speciaal evenement in Milaan kondigden ze op 11 oktober aan dat ze in mei het startschot geven van een nieuwe wereldtournee, ter ondersteuning van hun nieuwe studioalbum ‘Spirit’, dat begin 2017 uitkomt. Met de Global Spirit Tour krijgen fans de kans om Depeche Mode aan het werk te zien in wat opnieuw een baanbrekende en intense productie belooft te worden die niemand onberoerd zal laten.

Het eerste luik van de Global Spirit Tour brengt Dave Gahan, Martin Gore en Andy Fletcher naar 32 steden in 21 Europese landen. Naast o.a. het Parijse Stade de France, San Siro in Milaan en het Olympiastadion in Berlijn staat er ook een stop in het Sportpaleis op het programma.

Met de Global Spirit Tour trekt de band al voor de 18de keer op tournee. De vorige Delta Machine Tour dateert intussen alweer van 2013 en was één van de grootste en best verkopende tours van het jaar. Depeche Mode concerteerde toen voor meer dan 2,5 miljoen fans in Europa en Amerika. Ook de Global Spirtit Tour zal na de reeks Europese data doortrekken naar Noord- en Zuid-Amerika. De Britse band zet zijn charity partnership met de Zwitserse horlogeproducent Hublot verder om geld in te zamelen voor liefdadigheidsorganisatie ‘Charity: Water’. Hun missie is om iedereen in de wereld te kunnen voorzien van veilig drinkwater.

‘Spirit’ is het veertiende studioalbum van Depeche Mode en opvolger van het alom geprezen ‘Delta Machine’, goed voor een top 5-notering in 26 landen en een nummer 1-positie in 12 landen. De plaat verschijnt begin 2017 in de rekken en werd geproduceerd door James Ford (Florence and the Machine en Arctic Monkeys).

Dave Gahan liet in Milaan weten: “We’re exceptionally proud of Spirit’s sound and energy, and we’re excited to get back on tour to share it with our fans around the world.”

Kaarten kosten 57, 67 en 77 euro.

Early Entry Package: 174,50 euro

  • Een staanplaats op het middenplein
  • Early Entry Access (met eigen ingang)
  • Een ‘tour laminate en lanyard’ als aandenken
  • Exclusieve Depeche Mode merchandise
  • Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Kalender

di 09.05.2017 - 18:30 uur

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Depeche Mode - Global Spirit Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium