Afficher ce site en français | View this website in English

Clouseau danst

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender


Koen en Kris spelen met veel plezier vierde concert

Extra show op vrijdag 6 januari

update 13.12.16

Na de unaniem lovende reacties van pers en publiek op Clouseau Danst, de dertiende Clouseau-concertreeks in het Sportpaleis, nodigen Koen en Kris Wauters een vierde keer uit ten dans in de grootste zaal van het land. Er komt een extra show op vrijdag 6 januari! Voor dit vierde concert kwamen op een paar dagen tijd al meer dan 6.000 aanvragen op de wachtlijst binnen.

Wat een ongelofelijk feest beleefden Koen en Kris vorige vrijdag 9 en zaterdag 10 december toen ze met Clouseau Danst het Sportpaleis andermaal op z’n kop zetten. De reacties van het publiek waren zo overweldigend en hartverwarmend dat meteen al aan een extra show werd gedacht. Met een stroom van inschrijvingen op de wachtlijst werd de beslissing heel snel genomen. “Deze show voelt zo goed dat we hem wel twintig keer zouden willen spelen”, lieten Koen en Kris eerder al noteren. Daarom zetten ze ook op vrijdag 6 januari hun beste beentje voor om met hun fans te dansen in het Sportpaleis!

“In een zee van lichtgevende polsbandjes verrasten de Wauters-broeders met strakke danspasjes, een slingerende catwalk, Gers Pardoel en misschien wel – op technisch, visueel én muzikaal vlak – hun sterkste passage sinds lang.” – Stijn Van Hove, Het Laatste Nieuws 09.12.16

“Clouseau Danst was een aanstekelijke show, met een ingenieus lichtspektakel als absolute blikvanger.” – Jan Ruysbergh, Gazet Van Antwerpen/Het Nieuwsblad 10.12.16

“Nee, op de energie van (Koen) Wauters staat geen rem (…). Het verschroeiende tempo van de show had geen effect op zijn zang: toonvast zingen en tegelijk heen en weer hollen, het is zelfs grote popsterren niet altijd gegund. Wauters miste geen noot, ook niet in de hoogte.” – Stijn De Wolf, De Standaard 11.12.16

De eerder aangekondigde show op zaterdag 7 januari is – op wat staanplaatsen na – uitverkocht. Iedereen die het nieuwe jaar 2017 op een feestelijke manier wil inzetten danst mee met Clouseau in het Sportpaleis en rept zich voor kaarten (ook ideaal als kerst- of nieuwjaarsgeschenk!) voor de extra show op vrijdag 6 januari. De fans die inschreven op de wachtlijst ontvangen van Tele Ticket Service een uitnodiging om hun reservering in een definitieve boeking om te zetten. Uiteraard krijgen ook de bezoekers van deze extra show lichtgevende polsbandjes waarmee ze onderdeel worden van de indrukwekkende lichtshow.


BERICHT VOOR ALLE BESTELLERS: per twee bestelde kaarten ontvang je ook een voucher voor een lichtgevende armband waarmee je meer dan ooit deel zal worden van de show in het Sportpaleis (zie verder).


Publiek danst mee met Clouseau in het Sportpaleis

update 28.10.16

Het aftellen kan beginnen voor Clouseau Danst, de nieuwe concertreeks van Koen en Kris Wauters in het Sportpaleis. Niet alleen krijgen de plannen vorm van hoe de show eruit zal zien. Koen en Kris verklappen ook hoe zij de aanwezigen heel actief bij de show zullen betrekken door hen in dansende lichtjes te veranderen.

Eerst was er het op 26 februari uitgebrachte studioalbum ‘Clouseau Danst’. Daarop volgde een drukke concerttournee langs theaters, culturele centra, stadspleinen en festivalweiden. Begin december en begin januari is er de meesterlijke finale met een nieuwe concertreeks in het Sportpaleis. Ook in de grootste zaal van het land brengen Koen en Kris Wauters en hun bandleden met een aanstekelijke mix van funk, soul, disco en pop een ode aan de dansvloer, aan de nacht en de passie!

“Wij gaan dansen en tegelijk ook iedereen in de zaal aan het bewegen brengen”, klinkt het enthousiast uit de mond van Koen. “We doen dat niet alleen met onze muziek, maar laten de fans ook zélf – door hun bewegingen – een fundamentele bijdrage leveren tot het tot stand komen van de show.”

Met polsbandje deel van de lichtshow

“Bij de voorgaande Clouseauconcerten in het Sportpaleis hebben we telkens met technologische hoogstandjes uitgepakt, maar het succes kwam er ook en vooral door het enthousiasme van het publiek. Die lijn trekken we nu verder door”, legt Kris uit. “Dit keer geven we de bezoekers een polsbandje dat nu en dan zal oplichten bij onze liedjes. Zo worden de fans zelf een wezenlijk onderdeel van de lichtshow en zal het publiek het Sportpaleis omtoveren tot een immens decor vol dansende sterren, zowel op het middenplein als in de tribunes en op het balkon!”

“De ticketbestellers krijgen heel binnenkort niet alleen hun tickets toegestuurd, maar zullen per twee bestelde kaarten ook een voucher ontvangen die ze in de zaal voor een lichtgevende armband kunnen omruilen”, licht producent Jan Van Esbroeck van PSE-Belgium toe. “De bezoekers moeten hun armbanden na het concert wel teruggeven, want thuis kunnen zij er helemaal niks mee aanvangen. Het lichteffect van de armbanden wordt namelijk elektronisch gestuurd vanuit de productietafels in de zaal. Wie mee de show wil stelen moet dus in het Sportpaleis zijn en zich reppen voor kaarten!”

“We houden de toegangsprijzen weer heel laag, zodat iedereen erbij kan zijn”, vervolgt Jan Van Esbroeck. “En omdat naar Clouseau in het Sportpaleis gaan een groepsgebeuren is, voorzien we ook heel aantrekkelijke groepskortingen. Niets hoeft de fans dus tegen te houden om zo snel mogelijk te reserveren!”

Tickets

Kaarten kosten 24, 30, 34, 44 en 49 euro.

€ 24 staanplaats balkon
€ 30 staanplaats middenplein
€ 34 zitplaats balkon
€ 44 zitplaats 2de cat. tribune en rolstoelplaats
€ 49 zitplaats 1ste cat. tribune

via de links hiernaast of telefonisch bij Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.)

Groepskortingen

Groepskortingen zijn mogelijk vanaf 20 personen en kunnen worden besteld via groepen@sportpaleisgroep.be

tickets € 44 en € 49: € 5 korting
tickets van € 34: € 4 korting
tickets van € 30 (staanplaats middenplein): € 3 korting

Dertien wordt geluksgetal

Met Clouseau Danst voegen Koen en Kris Wauters een nieuw hoofdstuk toe aan hun succesvolle verhaal in het Sportpaleis. Dat verhaal begon in 2000, een jaar na enkele bijzonder goed onthaalde verrassingsoptredens op Night of the Proms. Met hun eigen programma Clouseau & Orkest, onder begeleiding van het Proms-orkest Il Novecento, vulden ze twee keer het Sportpaleis. Dit was meteen de start van een jarenlange reeks uitverkochte concerten. Vanaf 2001 werden vele tienduizenden fans jaar na jaar en avond na avond getrakteerd op fenomenale shows die imponeerden met indrukwekkende podia en catwalks, bijzondere gasten, maar vooral met heel veel verrassende bewerkingen van alle Clouseau-hits.

Van Clouseau Speciale Editie en Speciale Editie II ging het crescendo met Clouseau in ’t midden, Clouseau vanbinnen, Clouseau in ’t lang, Clouseau in ’t dubbel, Clouseau20, Clouseau Crescendo en Clouseau 10×10. In 2008 en 2009 wuifden Koen en Kris ook nog eens het jaar uit met een bijzondere eindejaarsparty. En toen was er in 2010 het afscheid van het Sportpaleis met De Laatste Ronde.

De draad werd na de sabbatical weer opgenomen in 2014 met Clouseau Centraal. De teller van eigen Clouseau-shows kwam hiermee op 120 optredens, die werden bijgewoond door welgeteld 1.808.477 bezoekers.

Kalender

vr 09.12.2016 - 20:30 uur

Antwerps Sportpaleis

za 10.12.2016 - 20:30 uur

Antwerps Sportpaleis

vr 06.01.2017 - 20:30 uur

Antwerps Sportpaleis

za 07.01.2017 - 20:30 uur

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Clouseau danst" wordt georganiseerd door PSE-Belgium