Afficher ce site en français | View this website in English

Clouseau danst

December 2016 = Clouseaumaand

December 2016 wordt weer Clouseaumaand in het Sportpaleis. Dat betekent: tijd om te feesten en te swingen! CLOUSEAU DANST op vrijdag 9 en zaterdag 10 december en alle fans worden uitgenodigd om mee te bewegen!

Inderdaad, Koen en Kris Wauters voegen in december 2016 een nieuw hoofdstuk toe aan hun succesvolle verhaal in het Sportpaleis. Nu al staan ze te popelen om weer veel volk in beweging te brengen naar én in de grootste zaal van het land.

Op 26 februari bracht Clouseau zijn nieuwe studioalbum ‘Clouseau Danst’ uit! Het 12de Nederlandstalige album van Belgiës meest succesvolle band brengt met een aanstekelijke mix van funk, soul, disco en pop een ode aan de dansvloer, aan de nacht, aan passie, aan gretigheid en geestdrift. De release wordt gevolgd door een indrukwekkende concerttour met haltes in o.a. Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt. Als kers op de taart sluiten Koen en Kris het jaar in schoonheid af met grootse Sportpaleisconcerten op 9 en 10 december.

“Met ‘Clouseau Danst’ als titel van het nieuwe album was bij ons meteen duidelijk dat de Sportpaleisconcerten in december 2016 dezelfde naam moesten dragen”, zegt Koen Wauters. “Want niks is leuker dan ons publiek heerlijk uit de bol zien gaan en met deze muziek moet dat zeker lukken! We kunnen niet wachten om eraan te beginnen…”

“Na de release ook weer naar het Sportpaleis, dat was voor ons de logische volgende stap”, voegt broer Kris toe.

Alle kanten uit

“Samen met Koen en Kris broeden we op tal van creatieve ideeën om er opnieuw een onvergetelijke editie van te maken”, verklapt organisator Jan Van Esbroeck van PSE-Belgium. “Er ligt nog niks vast, het concept van CLOUSEAU DANST kan dus nog alle kanten uit, maar ik kan nu al verzekeren dat Koen en Kris, hun bandleden en ook de fans alle ruimte zullen krijgen om zich volledig te laten gaan!”

Opgelet: de kaarten voor CLOUSEAU DANST in het Sportpaleis worden pas een viertal weken voor het evenement opgestuurd. Bestellers krijgen namelijk nog niet meteen hun plaatsen toegewezen. Jan Van Esbroeck verduidelijkt: “De fans zullen hun prijscategorie kunnen kiezen, maar ontvangen nog geen tickets. We willen de snelste bestellers namelijk ook de beste plaatsen aanbieden, maar dat kan pas wanneer we weten hoe de productie eruit zal zien en waar het podium of de podia in de zaal opgesteld zullen worden.”

“We houden de toegangsprijzen ook weer heel laag, zodat iedereen erbij kan zijn. En omdat naar Clouseau in het Sportpaleis gaan een groepsgebeuren is, voorzien we ook heel aantrekkelijke groepskortingen. Niets hoeft de fans dus tegen te houden om zo snel mogelijk te reserveren”, knipoogt Jan.

Dertien wordt geluksgetal

CLOUSEAU DANST is de dertiende Clouseau-jaargang in het Sportpaleis. Het succesverhaal van Koen en Kris Wauters in de grootste zaal van het land begon in 2000, een jaar na enkele bijzonder goed onthaalde verrassingsoptredens op Night of the Proms. Met hun eigen programma Clouseau & Orkest, onder begeleiding van het Proms-orkest Il Novecento, vulden ze twee keer het Sportpaleis. Dit was meteen de start van een jarenlange reeks uitverkochte concerten. Vanaf 2001 werden vele tienduizenden fans jaar na jaar en avond na avond getrakteerd op fenomenale shows die imponeerden met indrukwekkende podia en catwalks, bijzondere gasten, maar vooral met heel veel verrassende bewerkingen van alle Clouseau-hits.

Van Clouseau Speciale Editie en Speciale Editie II ging het crescendo met Clouseau in ’t midden, Clouseau vanbinnen, Clouseau in ’t lang, Clouseau in ’t dubbel, Clouseau20, Clouseau Crescendo en Clouseau 10×10. In 2008 en 2009 wuifden Koen en Kris ook nog eens het jaar uit met een bijzondere eindejaarsparty. En toen was er in 2010 het afscheid van het Sportpaleis met De Laatste Ronde.

De draad werd na de sabbatical weer opgenomen in 2014 met Clouseau Centraal. De teller van eigen Clouseau-shows kwam hiermee op 120 optredens, die werden bijgewoond door welgeteld 1.808.477 bezoekers.

Tickets

€ 24 staanplaats balkon
€ 30 staanplaats middenplein
€ 34 zitplaats balkon
€ 44 zitplaats 2de cat. tribune en rolstoelplaats
€ 49 zitplaats 1ste cat. tribune

via de links hiernaast of telefonisch bij Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.)

Opgelet: de tickets zullen pas worden bezorgd nadat de zaalindeling definitief is vastgelegd. Bij de definitieve toewijzing van de plaatsen krijgt wie eerst bestelde de beste plaatsen. (zie hoger)

Groepskortingen

Groepskortingen zijn mogelijk vanaf 20 personen en kunnen worden besteld via groepen@sportpaleisgroep.be

tickets € 44 en € 49: € 5 korting
tickets van € 34: € 4 korting
tickets van € 30 (staanplaats middenplein): € 3 kortingOok te gast in onze theaters

Klik hier voor info over het theaterconcert in Stadsschouwburg Antwerpen
Klik hier voor info over het theaterconcert in Capitole Gent
Klik hier voor info over het theaterconcert in Ethias Theater Hasselt

Tele Ticket Service is het enige officiële verkoopkanaal. Koop dus alleen hier je tickets. Meer informatie op I Love My Ticket

"Clouseau danst" wordt georganiseerd door PSE-Belgium