Afficher ce site en français | View this website in English

Zillion The legend strikes back

Dit evenement is afgelopen.

Timing en mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Zillion verrast opnieuw met een indrukwekkende party

Het Sportpaleis davert op 19 maart 2016 opnieuw op zijn grondvesten! In maart 2015 verrees de legendarische discotheek Zillion, 14 jaar na de sluiting, voor één nacht opnieuw uit zijn as voor wat een éénmalige comeback zou worden. Onder de naam ‘Zillion, relive the vibe with the original cast’ organiseerde de originele cast een unieke party waarbij alle ingrediënten aanwezig waren om nog één keer die unieke Zillion-ervaring te doen beleven. Met meer dan 13.000 feestvierders was het een overweldigend succes. Iedereen was het erover eens: dit was voor herhaling vatbaar…

Bigger, better and stronger

‘The legend strikes back’… onder die titel maakt het Sportpaleis zich klaar om op zaterdag 19 maart 2016 opnieuw op zijn grondvesten te daveren. De naam van de party mag zeer letterlijk worden genomen met een show die nog ‘groter, beter en indrukwekkender’ zal zijn. Meer licht, meer lasers, meer vuurwerk, meer spektakel en acts,…kortom meer Zillion en dus ‘bigger-better-stronger’.

Originele Zillion-sound

Aan de unieke Zillion-beleving zal niet worden geraakt en daar hoort ook een ‘progressive sound’ bij. Daarvoor zorgen dj’s als Mike Thompson, Sven Lanvin, Tom Leclercq, Mario Beirnaert, Bart Maes, Alain Faber en Dave Lambert voor. Zij zullen een moderne set brengen, doorspekt met klassieke Zillion-tracks. Ze worden de hele nacht bijgestaan door live-acts van nationale en internationale groepen en dj’s. Daar zullen ook enkele grote namen tussen zitten.

Wie zeker wil zijn van een ticket moet maar 1 ding doen en dat is zich klaar houden voor de kaartverkoop die op maandag 25 januari 2016 van start gaat.

Kalender

za 19.03.2016 - 21:00 uur

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Zillion - The legend strikes back" wordt georganiseerd door Skyline 7