Afficher ce site en français | View this website in English

Yoga for the People

Dit evenement is afgelopen.

Grootschalige benefietactie voor Artsen Zonder Grenzen

Alle Vlaamse yogastudio’s verenigen zich op 1 november in het Sportpaleis voor een grootschalige benefietactie ten voordele van Artsen Zonder Grenzen.

Het is een absolute primeur dat de volledige Vlaamse yogagemeenschap naar voren treedt in het kader van solidariteit, verdraagzaamheid en respect.

De sessie zal geleid worden door Elsie Matthijssens van Antwerp Yoga, met meer dan 1.600 actieve leden de grootste yogaschool in Vlaanderen, en Reetu Mehta, geen onbekende in het yogacircuit sinds haar rol in de Antwerpse invulling van ‘Wereld Yoga Dag’, een evenement dat plaatsvond op 21 juni j.l. en kaderde binnen een internationaal VN-initiatief om yoga aan een breder publiek te introduceren. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door Jason KaliDas en Will Thornton, twee Britse vocalisten/instrumentalisten die speciaal voor de gelegenheid vanuit London naar Antwerpen zullen afzakken, en Frederik Meulyzer, gerenommeerd jazzmuzikant en drummer bij verschillende Belgische bands.

De namiddag start met een muzikale ontvangst door de Vlaamse singer/songwriter Jean Bosco Safari. Hij zal de sessie ook afsluiten, samen met ex-Studio Brussel-medewerkster Nina de Man.

Verder zal de sessie voorafgegaan worden door een toelichting van een afgevaardigde van Artsen Zonder Grenzen. Yoga for the People staat op transparante communicatie en wenst daarom de deelnemers zo nauwkeurig mogelijk in te lichten over de werking van de organisatie en de finale bestemming van het ingezamelde geld. Er wordt een 1000-tal mensen verwacht.

Iedereen is van harte welkom op dit evenement. Er wordt wel gevraagd om op voorhand in te schrijven via www.yogaforthepeople.be. Deelname kost 15 euro.

Programma

12:30 registratie
13:15 Jean Bosco Safari & friends
13:50 intro AZG
13:50 Bedankje Jean en voorstelling les
14:00 Asana-les op livemuziek
15:30 Savasana Nina & Jean
15.45 kirtan
16:00 einde sessie

Kalender

zo 01.11.2015

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?