Afficher ce site en français | View this website in English

This Was Tomorrow

Dit evenement is afgelopen.

Opening deuren om 19.00 uur.
Voor het verdere tijdschema en info over veiligheidsmaatregelen: klik TIMING bij KALENDER.

The Motion Picture Of A Magnificent Year

Donderdag 26 november gaat de film ‘THIS WAS TOMORROW’ in première in het Sportpaleis. De wereldwijde release staat gepland op 1 december via tomorrowland.com.

De film brengt alle hoogtepunten van Tomorrowland 2015 van over de hele wereld alsook de mooiste verhalen van de People of Tomorrow en de grootste dj’s ter wereld. Twintigduizend fans kunnen de film in première zien in een adembenemend decor met special effects, voorafgegaan door een prachtige uitvoering van ‘The Symphony of Unity’ gebracht door het Nationaal Orkest van België.

2015 was een magisch jaar: het festival vierde zijn 11de editie in Boom en maakte een live verbinding naar Mexico en Indië, de eerste editie van Tomorrowland in Brazilië was een ongezien succes en VN Secretaris-Generaal Ban Ki-Moon had een bijzondere boodschap voor de People of Tomorrow. Al die prachtige, waardevolle momenten vormen de rode draad in ‘THIS WAS TOMORROW’, THE MOTION PICTURE OF A MAGNIFICENT YEAR.

De wereldpremière van ‘THIS WAS TOMORROW’ wordt ingeleid met een liveconcert van het Nationaal Orkest van België. Na een indrukwekkende uitvoering op de Opera Stage van Tomorrowland zal ‘The Symphony of Unity’ exclusief gebracht worden in het Sportpaleis. De grootste elektronische tracks van o.a. David Guetta, Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike en Tiësto kregen een klassieke twist en zullen ook nu weer zorgen voor kippenvel. Het Nationaal Orkest van België zal speciaal voor deze avond in het Sportpaleis ook een aantal nieuwe songs klassiek bewerken.

Kaarten kosten 40 en 48 euro.

Kalender

do 26.11.2015

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"This Was Tomorrow" wordt georganiseerd door Live Nation & Tomorrowland