Afficher ce site en français | View this website in English

The Cure Tour 2016

WACHTLIJST

Voor dit concert is een wachtlijst geopend. Het is altijd zinvol om in te schrijven op deze lijst. Komen er plaatsen vrij, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het ‘first come, first served’-principe.

Klik hier om op de wachtlijst in te schrijven

Click here to put your name on the waiting list

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Meer hierover op www.ilovemyticket.be.

Support: The Twilight Sad

The Cure is terug! Niet dat de band de afgelopen jaren heeft stilgezeten. Zo gaven ze enkele indrukwekkende optredens in Londen en sierden ze de affiche van de grootste Europese festivals als Rock Werchter, Roskilde, Pinkpop en Primavera. Maar nu is er ook hun langverwachte nieuwe Europese zaaltournee. In de herfst van 2016 geven ze 30 concerten in 17 steden, waaronder ook Antwerpen!

‘The Cure Tour 2016’ brengt Robert Smith (zang/gitaar), Simon Gallup (basgitaar), Jason Cooper (drums), Roger O’Donnell (keyboard) en Reeves Gabrels (gitaar) op zaterdag 12 november 2016 naar het Sportpaleis. Ze overlopen hun 37-jarige carrière met de grootste Cure-klassiekers, mixing hits, zelden live gebrachte nummers en onuitgegeven tracks. Samen met een splinternieuwe en grootse productie belooft het één van de ‘must see’-shows van het jaar te worden!

Kaarten kosten 40, 50, 60 en 77 euro.

Kalender

za 12.11.2016 - 18:00 uur download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

Tele Ticket Service is het enige officiële verkoopkanaal. Koop dus alleen hier je tickets. Meer informatie op I Love My Ticket

"The Cure - Tour 2016" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium