Afficher ce site en français | View this website in English

Tegen De Sterren Op Live @ Sportpaleis

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Beleef het populaire tv-programma live

Goed én ook groot nieuws voor de fans van Tegen De Sterren Op! De helden van het razend populaire vtm-programma zakken ook in 2016 af naar Antwerpen voor een denderend live-spektakel. Na twee uitverkochte live-edities in de Lotto Arena gaan dit keer de deuren van het Sportpaleis open op zaterdag 7 en zondag 8 mei voor Tegen De Sterren Op Live @ Sportpaleis.

Nathalie, Guga, Jonas, Walter, Clara, Tine, Ivan, Chris, Ella en hun vele alter ego’s geven ook in de grootste en populairste tempel van het land het fijnste van zichzelf. Samen met hun vaste producent DEDSIT tekenen deze top-imitatoren op 7 en 8 mei in hun eigen onnavolgbare stijl opnieuw voor een denderende show tsjokvol humor!

Anders dan op tv, kan je als toeschouwer helemaal live opgaan in een wervelende rollercoaster van hilarische sketches, verrassende imitaties van bekende tv-personages, spitse liedjesparodieën en prettig gestoorde programmapersiflages! Niet minder dan 105 typetjes zullen de revue passeren! Om de fans een onvergetelijke ervaring te kunnen bezorgen, wordt het Sportpaleis speciaal voor de gelegenheid omgebouwd naar een uniek theater. Op een groots podium in een indrukwekkend decor krijg je de Tegen De Sterren Op-cast in een grandioze XXL-uitvoering.

Tegen De Sterren Op Live @ Sportpaleis staat garant voor uren topentertainment van de bovenste plank. Niet op het scherm, maar live, tussen de vele fans! Een unieke kans om mee te feesten met de hele familie, met vrienden en collega’s!

Kaarten kosten 28, 33, 40 en 50 euro.

Vanaf 25 personen zijn er speciale groepsvoorwaarden via groepen@sportpaleisgroep.be.

Kalender

za 07.05.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

zo 08.05.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Tegen De Sterren Op Live @ Sportpaleis" wordt georganiseerd door PSE-Belgium i.s.m. Medialaan en Dedsit