Afficher ce site en français | View this website in English

Oscar And The Wolf The Ultimate Entity Show

Dit evenement is afgelopen.

Opgelet voor de impact van wegwerkzaamheden in de buurt: zie TIMING bij KALENDER!

Opening deuren om 18.30 uur. Voor het verdere tijdschema: zie TIMING bij KALENDER.

Sportpaleis FM brengt samen met de studenten radiojournalistiek van AP Hogeschool op zaterdag 31 oktober van 18 tot 21 uur een programma dat volledig in het teken staat van het concert van Oscar And The Wolf. Luister live! In een straal van 15 kilometer rond het Sportpaleis kan je Sportpaleis FM ontvangen op 107.0 FM. Je kan ook online luisteren op sportpaleisfm.be.

Extra support: Charlotte De Witte aka Raving George

update 20.10.15

Tourist LeMC gast van Oscar And The Wolf

update 25.09.15 – lees verder

Van jong en obscuur indie-folkbandje naar ‘larger than life’-popicoon! Het overkwam Oscar And The Wolf in 2014. Na de release van enkele EP’s, die vooral dankzij het dromerige ‘Orange Sky’ enige bekendheid opleverden, betekent debuutalbum ‘Entity’ een gigantische sprong voorwaarts voor singer-songwriter en producer Max Colombie. Het album staat bol van de hypnotiserende downtempo beats, knisperende elektronica en slepende, sensuele melodieën en wordt onthaald op bergen superlatieven. Intussen staat de plaat meer dan 40 weken in de Top 10 albumcharts, was ze het tweede best verkochte album van 2014 en behaalde ze met meer dan 20.000 verkochte exemplaren een platinastatus! Oscar And The Wolf mocht eerder dit jaar 3 MIA’s in ontvangst nemen, waaronder die van Beste Album.

Ook live wordt het electropop-fenomeen op handen gedragen. Wanneer Oscar en zijn wolven in de buurt zijn, staat een drummende massa om de hoek te huilen naar de maan. Alle concertzalen waar Max Colombie present tekent zijn in een mum van tijd uitverkocht, zo ook de eerste arenashow, op 28 maart in de Lotto Arena. Het overweldigende succes en de aanhoudende vraag naar kaarten zijn duidelijke signalen dat het publiek maar niet genoeg kan krijgen van dé man van het moment. Oscar And The Wolf staat daarom niet alleen voor het tweede jaar op rij op Rock Werchter, maar kondigt ook nog een laatste concert aan als ultieme live-finale van ‘Entity’. Noteer met stip in uw agenda: The Ultimate Entity Show op zaterdag 31 oktober in het Sportpaleis!

Tourist LeMC

Max Colombie zal op 31 oktober in het Sportpaleis vergezeld worden door de immens populaire Antwerpenaar Tourist LeMC als ‘special guest’! Hoewel Johannes Faes, zoals Tourist LeMC echt heet, zijn eerste album al in 2010 op de markt bracht, verwierf hij vooral bekendheid bij het grote publiek met opvolger ‘En Route’. Met die tweede plaat ontpopte hij zich als meesterlijk verteller-causeur en hield hij zijn titel van officieus Antwerps stadstroubadour mooi in ere. Met zijn straffe en beklijvende songs, niet in het minst om de rake lyrics en herkenbare thematieken, slaat hij een brug tussen Nederlandstalige folk en hiphop. Een uniek recept dat erg wordt gesmaakt door zowel critici als publiek, alsook door heel wat collega’s in het vak. ‘En Route’ bevat dan ook een aantal mooie samenwerkingen met o.a. Flip Kowlier (‘Troubadours’) en Bart Peeters (in onvervalst Boechouts op ‘Meester Kunstenaar’).

Ook electropop-fenomeen Oscar And The Wolf is fan van Tourist. Reden te meer om hem als ‘special guest’ uit te nodigen in het Sportpaleis, voor wat de ultieme live-finale van ‘Entity’ moet worden. De laatste tickets zijn nu beschikbaar!

Kaarten kosten 34, 38 en 42 euro, inclusief servicekosten.

Kalender

za 31.10.2015

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Oscar And The Wolf - The Ultimate Entity Show" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium