Afficher ce site en français | View this website in English

Night of the Giants Port of Antwerp Giants vs BC Telenet Oostende

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Supporter mee tijdens de grootste basketmatch van het land

Woensdag 4 mei, vlak vóór Hemelvaartsdag, vindt voor de 7de keer de Night of the Giants plaats, de grootste basketmatch van het land waarvoor Port of Antwerp Giants de Lotto Arena inruilt voor het grote Sportpaleis. De vorige editie bracht maar liefst 17.135 toeschouwers op de been en dat was goed voor een nieuw toeschouwersrecord voor een Belgische basketbalwedstrijd. Is begin mei een nieuw record in de maak? Aarzel niet en maak er met het gezin, familieleden, vrienden of collega’s of je sportvereniging een mooie uitstap van!

De Night of the Giants garandeert je als basketfan een topwedstrijd in ware NBA-stijl, met muziek en tal van andere extra’s. En met basket op het scherpst van de snee.

Port of Antwerp Giants neemt het namelijk op tegen kampioen en bekerwinnaar BC Oostende, dat ook de tegenstander was bij de bekerfinale in Vorst Nationaal en waartegen op woensdag 20 april met amper 4 punten verschil verloren werd. Op de Night of the Giants wil Port of Antwerp Giants een sportieve revanche nemen. Deze wedstrijd is tegelijk de laatste van Port of Antwerp Giants in de tweede competitieronde en zal wellicht cruciaal zijn voor de positie in de play-offs die vlak daarna starten. Wedstrijdplezier is dus verzekerd!

Gratis kaarten vanaf woensdag 27 april om 14 uur

De plaatsen die tegen woensdagmiddag 27 april – 14 uur niet verkocht werden, worden vanaf dan gratis aangeboden.

  • Er kunnen maximaal 4 gratis kaarten besteld worden.
  • Een gratis kaart biedt 1 kans op het winnen van een Citroën C1.

Tot woensdag 27 april – 14 uur werden kaarten te koop aangeboden tegen amper 10 euro. Betaalde kaarten bieden drie keer kans op het winnen van een Citroën C1. De barcode ervan wordt namelijk drie keer geregistreerd voor de loterij die in samenwerking met sponsor Citroën wordt opgezet.


De vaste abonnees van Port of Antwerp Giants krijgen automatisch een dubbel aantal tickets thuisgestuurd en kunnen dus per abonnement iemand extra uitnodigen.


Kaarten zijn verkrijgbaar via de link op deze pagina, telefonisch op het nummer 070/345.345 (max. € 0,30/min.), in het Sportpaleis (tijdens de kantooruren) en op het secretariaat van Port of Antwerp Giants in de Arenahal Deurne (di-do-vr van 11.00 tot 16.00 uur – alleen cashbetalingen mogelijk).

Kalender

wo 04.05.2016 - 20:30 uur

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Night of the Giants - Port of Antwerp Giants vs BC Telenet Oostende" wordt georganiseerd door Antwerp Giants vzw