Afficher ce site en français | View this website in English

Macklemore & Ryan Lewis Part II: A European Tour

Dit evenement is afgelopen.

Timing: zie Timing onder Kalender

Concert verplaatst naar 10 maart

update 28.01.16

Door onvoorziene omstandigheden zien Macklemore & Ryan Lewis zich genoodzaakt enkele wijzigingen door te voeren in het schema van hun Europese tournee, die op 1 maart afgetrapt zou worden in Antwerpen. De show moet in vijf landen verplaatst worden, waaronder in België.

Het concert voorzien op 1 maart in het Sportpaleis wordt met enkele dagen uitgesteld en zal nu plaatsvinden op donderdag 10 maart. Uiteraard blijven al aangekochte tickets gewoon geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die zich niet kunnen vrijmaken voor de nieuwe datum worden verzocht zich te wenden tot hun aankooppunt.

Macklemore & Ryan Lewis danken hun fans voor hun begrip en kijken uit naar het concert op donderdag 10 maart! De laatste tickets daarvoor zijn nu beschikbaar.

Support acts: Raury – XP

“Can’t Hold Us”, rappen Macklemore & Ryan Lewis, en of dit Amerikaanse duo niet te stoppen is! Hun samenwerking komt in 2009 tot stand en blijkt al van bij het begin erg lucratief te zijn. De getalenteerde en humoristische Macklemore, die zich na Eminem de meest succesvolle blanke rapper aller tijden mag noemen. En de veelzijdige Ryan Lewis, een geroemd producer, muzikant, dj, fotograaf en regisseur. Met gebundelde krachten bestormen ze wereldwijd de top van de charts. ‘Thrift Shop’, ‘Same Love’ en ‘Can’t Hold Us’, zowat elke single van hun debuutplaat ‘The Heist’ (2012) is een instant monsterhit. Het album wordt dan ook terecht bekroond met een Grammy Award in de categorie Best Rap Album.

Macklemore & Ryan Lewis beleven drukke tijden. Ze reizen de wereld rond met liveshows die bruisen van energie. In ons land maken ze hun opwachting op het podium van Vorst Nationaal en Pukkelpop. Overal waar ze komen barst een ongezien feest los, humor en spektakel zijn nooit veraf bij de twee. Het duurt even voor het gouden duo tijd vindt om opnieuw de studio in te duiken, maar intussen hebben ze met ‘Downtown’ een fijne nieuwe single klaar. De voorbode van een nieuw album dat eraan staat te komen. Voor de video die bij het nummer hoort mochten Macklemore & Ryan Lewis de prijs voor de beste videoclip in ontvangst nemen op de MTV EMA awards. Het duo opende de show eerder op de avond met een spetterend optreden.

Kaarten kosten 41, 46 en 51 euro.

Kalender

do 10.03.2016 - 18:30 uur

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"Macklemore & Ryan Lewis - Part II: A European Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium