Afficher ce site en français | View this website in English

Lord of the Rings in Concert The Two Towers

Dit evenement is afgelopen.

Herbeleef het tweede luik van de spectaculaire filmtrilogie ‘Lord of the Rings’ live in concert!

In ‘The Two Towers’, het tweede hoofdstuk van de saga, gaat de wereld gebukt onder de sombere schaduw van Mordor en de dreiging van de kwaadaardige Ene Ring. De partituur van ‘The Two Towers’ is dan ook complexer dan ‘The Fellowship of the Ring’, het eerste deel.

“Aan het eind van het eerste deel van de trilogie valt het Genootschap door onenigheid in drie groepen uit elkaar,” aldus componist Howard Shore. “‘The Two Towers’ volgt die versplintering … de scherven van het Genootschap als het ware. In dit deel vertelt de muziek dus drie verschillende verhalen in hetzelfde relaas.”

Tijdens het filmconcert op 26 december 2015 in het Sportpaleis zal het tweede luik van de saga ‘The Lord of the Rings’ integraal worden vertoond op groot scherm. De met een Oscar bekroonde filmmuziek van Howard Shore wordt tot leven gebracht door een orkest en koor van niet minder dan 250 personen!

Beleef deze visuele parel van Peter Jackson in combinatie met de sublieme compositie van Howard Shore!

Kaarten kosten 48, 58 en 68 euro.

Kalender

za 26.12.2015

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Lord of the Rings in Concert - The Two Towers " wordt georganiseerd door Gracia Live & PSE-Belgium