Afficher ce site en français | View this website in English

Ellie Goulding Delirium World Tour

Dit evenement is afgelopen.

Voorprogramma: Sara Hartman

Opening deuren om 18.30 uur.
Het verdere tijdschema vind je bij TIMING onder KALENDER.

Ellie Goulding bracht op 6 november haar derde studioalbum ‘Delirium’ uit. De popzangeres trekt naar aanleiding van de nieuwe plaat op tournee en houdt op dinsdag 9 februari halt in het Sportpaleis.

Het gaat de 28-jarige artieste uit Herefordshire voor de wind. Sinds de release van haar debuut ‘Lights’ in 2010, heeft ze meer dan 20 miljoen platen verkocht, had ze twee nummer 1-albums en haalde ze twee Brit Awards binnen. Dit jaar scoorde Ellie nog een monsterhit met ‘Love Me Like You Do’, de soundtrack van de veelbesproken Fifty Shades Of Grey-verfilming. Het nummer stond in 70 landen aan de absolute top van de charts en brak het record van meest gestreamde song in één week tijd.

Vorige zomer gaf Ellie nog een vijfsterrenconcert op het hoofdpodium van Pukkelpop. Ze betoverde vriend en vijand met haar herkenbare sing-alongnummers, knappe verschijning en straffe, volwassen set. Dixit De Morgen: “De laatste jaren was Ellie Goulding nog aan het studeren op haar diploma Headliner. Pukkelpop was haar afstuderen, summa cum laude. Allemaal samen: Ellie!”

Tickets kosten 35, 39, 43 en 47 euro.

Kalender

di 09.02.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Ellie Goulding - Delirium World Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium