Afficher ce site en français | View this website in English

5 Seconds of Summer Sounds Live Feels Live

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Voorprogramma: Don Broco

Liefdevol tot ‘5SOS’ gedoopt door hun enorme fanbase zijn Luke Hemmings, Calum Hood, Michael Clifford en Ashton Irwin wereldwijd hét muziekfenomeen van het moment! Een debuutplaat die de top van de charts bestormde in 27 landen, uitverkochte concertzalen over de hele wereld en vele miljoenen volgers op social media. Hoewel ze zich aan een duizelingwekkend tempo naar de absolute top hebben gewerkt, hebben we nog lang niet het laatste gezien van deze jongens! Ze zijn enthousiast en ambitieus en dromen ervan om in de voetsporen te treden van hun grote helden als AC/DC en INXS. In oktober brengen de Australiërs met ‘Sounds Good Feels Good’ een tweede album op de markt en onmiddellijk erna trekken ze er weer op uit!

“We hebben ons zo goed geamuseerd tijdens de Rock Out With Your Socks Out Tour! Het was een groot moment voor ons; de eerste arenatournee als headliner, iets waar we altijd van gedroomd hadden. De nieuwe tour wordt nog beter dan de vorige. We willen onze fans de best mogelijke live-ervaring bezorgen. We kunnen niet wachten om ons nieuw album en zoveel meer live naar het podium te brengen. We houden van onze fans en hopen dat ze even enthousiast zijn als wij”, aldus de band.

De Sounds Live Feels Live Tour brengt 5 Seconds Of Summer op vrijdag 20 mei naar het Sportpaleis.

Kaarten kosten 45 en 49 euro (max. 8 per bestelling).
Sound Check Experience: 131,50 euro (max. 4 per bestelling, keuze uit zit- of staanplaatsen).

Leeftijdsbeperkingen / Age restrictions

Kinderen jonger dan 14 worden NIET TOEGELATEN in de zones met staanplaatsen dicht bij het podium. Kinderen jonger dan 16 MOETEN begeleid worden door een volwassene in het bezit van een geldig ticket voor dezelfde zone in dezelfde prijscategorie. / Under 14’s are NOT ALLOWED in the standing pens. Under 16’s MUST be accompanied by an adult in possession of a valid ticket for the same standing pen in the same price level.

Sound Check Experience package

Maximum 4 tickets per bestelling. / Maximum 4 tickets per order.

Bevat / Includes

- Een zit- of staanplaats in eerste prijscategorie
- Exclusieve toegang tot de private sound check voor de show
- Een vragenrondje met de band na de sound check
- Een ‘tour laminate en lanyard’ als aandenken
- VIP check-in met ontvangst door VIP Nation-medewerkers

- One top priced seated or standing ticket
- Exclusive access to the private sound check before the show
- Question and answer sessions with the band after the sound check
- Commemorative tour laminate and lanyard
- Designated check-in with our on-site event staff

- Kinderen jonger dan 14 worden NIET TOEGELATEN in de zones met staanplaatsen dicht bij het podium. Kinderen jonger dan 16 MOETEN begeleid worden door een volwassene die in het bezit is van een geldig Sound Check package voor dezelfde zone.
- Under 14’s are NOT ALLOWED in the standing pens. Under 16’s MUST be accompanied by an adult in possession of a valid Sound Check package for the same standing pen.

- De Sound Check vindt mogelijks plaats in de namiddag.
- The Sound Check may take place in the afternoon. Exact timings will be notified prior to the event and are subject to change.

Klik hier voor de Special Conditions
Click here for the Special Conditions

Packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD.
Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan als het concert of als de packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan.
Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, moet de klant zich persoonlijk aanmelden aan de kassa met een geldig identiteitsbewijs en de bevestigingsvoucher. De klant krijgt een week voor het concert instructies voor de afhaling via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling.
De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

All packages are NONREFUNDABLE and NONTRANSFERABLE.
NO REFUNDS will be given under any circumstances except in the case of concert/entire programme or package cancellation.
NO NAME CHANGES will be permitted under any circumstances.
The merchandise item and commemorative laminate will be available for collection on the day of the show. You will need to bring your photo ID and your confirmation voucher. Tickets are non-transferable and must be picked up and used by the purchasing customer. You will be contacted via the email address you provided at the time of booking approximately one week prior to show date with detailed collection instructions.
The collectible laminate is commemorative only and does not gain or authorize access into the venue or backstage areas.

Kalender

vr 20.05.2016

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"5 Seconds of Summer - Sounds Live Feels Live" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium