Lady Gaga

Opgelet: dit evenement zal starten om 19.30 uur!


Er worden voor Lady Gaga’s ‘artRAVE: The ARTPOP Ball’ ook speciale VIP packages aangeboden.

Lady Gaga, één van ‘s werelds beste acts van het moment, kondigde aan dat haar ‘artRAVE: The ARTPOP Ball’-tournee een Europees staartje krijgt. De zangeres die tot op heden bijna 4 miljoen concerttickets verkocht stelt met deze tournee haar nieuwe plaat ‘ARTPOP’ (2013) voor, die debuteerde op de eerste plaats in de Billboard 200. Het startschot van de tour wordt in Antwerpen gegeven, op dinsdag 23 september in het Sportpaleis!

De Europese data werden aan het tourschema toegevoegd na het overweldigende succes in Noord-Amerika, met maar liefst zeven uitverkochte shows in de Roseland Ballroom in New York. Dat heeft geen enkele artiest haar ooit voorgedaan! De New Yorkse concerten zullen ook de geschiedenisboeken ingaan, aangezien het de laatste optredens zijn voor de concertzaal afgebroken wordt.

Kaarten voor het Antwerpse concert zijn te koop vanaf zaterdag 8 februari om 10u. Naar goede gewoonte krijgen de trouwe fans die lid zijn van littlemonsters.com voorrang. Voor hen start de kaartverkoop op woensdag 5 februari (vanaf 9 uur tot vrijdag 7 februari, 9 uur). Er worden voor Lady Gaga’s ‘artRAVE: The ARTPOP Ball’ ook speciale VIP packages aangeboden.

‘artRave: The ARTPOP Ball’ is produced by Live Nation Global Touring.

Kaarten kosten 39,50, 59,50, 79,50 en 99,50 euro, inclusief servicekosten.

"Lady Gaga" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium

Kalender

Antwerps Sportpaleis

di 23-09-14 / 19:30 / in verkoop