Afficher ce site en français | View this website in English

Prince

Dit evenement is afgelopen.

Extra plaatsen, reserveer nu!

Er zijn extra plaatsen beschikbaar nu duidelijk is met welke productie Prince naar het Sportpaleis komt. Rep je om te reserveren!

Prince dook de afgelopen weken onverwacht op in de UK voor enkele intieme shows in kleine zalen. Hij kondigde ook enkele arenashows aan samen met 3RDEYEGIRL in Birmingham, Manchester, Glasgow en Leeds in het Verenigd Koninkrijk.

Goed nieuws! Deze concertreeks in grote zaal zet hij ook over het Kanaal verder met een concert in het Sportpaleis op dinsdag 27 mei.

Wie erbij was in november 2010 herinnert het zich wellicht nog levendig dat Prince Rogers Nelson onder het blauwe dak van het Sportpaleis één van de meest memorabele Princeconcerten ooit op Belgische bodem gaf. Meer dan drie uur lang hieldl hij toen een uitzinnige menigte in de ban met zijn tijdloze klassiekers en een aantal waanzinnige jamsessies. Journalisten en fans waren het unaniem eens: “Dit was een 5-sterren concert!”.

Dat Prince nog steeds de beste entertainer ter wereld is, die naast begenadigd componist en excentriek gitaarwonder ook een schitterende zanger en verbluffend danser is, kwam hij opnieuw in de verf zetten met twee magische concerten in het magistrale kader van het Gentse Sint-Pietersplein in juni 2011.

Maar nu keert Prince, samen met 3RDEYEGIRL, naar het Sportpaleis terug. Afspraak op 27 mei!

Kaarten kosten 63 – 83 – 88 – 98 – 128 (PIT) euro, inclusief servicekosten. Maximum 6 tickets per persoon. Opgelet: Betaling enkel met krediet- of bankkaart.

Kalender

di 27.05.2014

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Prince" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent