Afficher ce site en français | View this website in English

MilkFest In(c)door Festival

Dit evenement is afgelopen.

Download de MilkLight-app. Klik hier voor info.

Timing en praktische info> klik de link in het kalendervakje aan

Opening deuren om 18.30 uur, aanvang muziek om 19.00 uur. Kom zeker op tijd!

Er kan meteen na afloop van het concertgedeelte van Milk Inc. van de trams gebruikgemaakt worden om terug te keren.
Belangrijk voor wie blijft doorfeesten: er zijn geen trams meer na de normale laatste terugritten! Klik hier voor info over de laatste terugritten. Wie blijft voor de afterparty moet zelf voor vervoer terug zorgen!

update 04/10/13
Ook Slongs Dievanongs en DiMaro in line-up
Milk Inc. heeft 30ste top 10-hit!

MilkFest, de achtste editie van Milk Inc. live en groots in het Sportpaleis, wordt spectaculair! Regi, die zopas nog in de VS het feest deed ontploffen op TomorrowWorld, belooft je een knallende party in de volledig vernieuwde concertzaal, waar plaats zal zijn voor 23.000 dance-lustigen.

MilkFest brengt namelijk het beste van twee werelden bijeen. Het combineert een liveconcert van Milk Inc. en vrienden met party-optredens van verschillende dj’s. Op de gastenlijst staan niemand minder dan DJ Ward, Sem Thomasson, Peter Luts, Kraantje Pappie, Yves V, Nicolaz, Slongs Dievanongs en DiMaro. Zij houden je samen met Milk Inc. 7 uur non-stop aan het dansen.

De deuren van het Sportpaleis gaan al om 19.00 uur open en meteen start ook de muziek om op te warmen voor urenlang dance-plezier. Kom dus zeker goed op tijd naar Antwerpen afgezakt!

MILK LIGHT

MilkFest wordt een evenement ‘in the round’, met het podium in het midden van de zaal. Er zullen catwalks zijn en B stages, zo ben je overal vlakbij om mee voor actie te zorgen! Met de speciale Milk Light-app word je zelfs onderdeel van de lichtshow. Deze smartphone app wordt tijdens MilkFest in avant-première gedemonstreerd en zal je gratis kunnen downloaden. Dankzij deze app zullen de schermen van de toestellen op het aangeven van Regi allemaal tegelijk meedansen op het ritme van de muziek, wat voor een unieke lichtshow zal zorgen.

De app verschijnt een week voor het event in de app store voor iOs en Android. We houden je hierover nog verder op de hoogte!

Voor Milk Inc. wordt MilkFest extra feestelijk. Want de groep scoort met zijn recente single ‘Imagination’ voor de 30ste keer een top 10-hit in de charts. Een absoluut record voor een Engelstalige band uit eigen land! Met zijn singles buiten Milk Inc. erbij geteld, komt Regi zelfs aan 39 top 10-hits. ‘Imagination’ is de derde single uit het album ‘Undercover’ dat in juni werd gereleased. Het album belandde meteen op 1 in de Ultratop.

In de kalender van het Sportpaleis is geen plaats meer voor een extra MilkFest. Heb je nog geen kaarten in je bezit via vrienden, haast je dan om te reserveren voor dit niet te missen feest!

Reportage ATV 10/09/13

update 10/09/13

Milk Inc. maakt aantal namen bekend
Publiek zorgt zelf voor lichtshow

Milk Inc. @ Sportpaleis verandert na zeven edities van format. Wie op zaterdag 19 oktober naar het Sportpaleis afzakt, zal er niet alleen stevig kunnen partyen op de beats van Milk Inc. live, maar ook op de muziek van een bataljon aan killer-dj’s tijdens de eerste editie van MilkFest. Het publiek wordt opgewarmd door o.a. DJ Ward en Sem Thomasson. Regi, Linda en Filip verwelkomen tijdens hun optreden o.a. Peter Luts en Kraantje Pappie als gasten en Yves V en Nicolaz zorgen mee voor een stevige afterparty.

Milk Inc. is al zeven jaar een vaste waarde op de Sportpaleiskalender. Toen de danceband in 2006 in Belgiës populairste evenementenhal met ‘Supersized’ zijn tiende verjaardag kwam vieren, werd de vraag gesteld of het Sportpaleis wel volledig vol zou lopen. Milk Inc. bewees echter met verve dat het dance uit zijn niche had gehaald en voor het grote publiek toegankelijk had gemaakt. De grootste zaal van het land raakte moeiteloos gevuld voor een concert waarop Milk Inc. pionierde door zijn muziek live te vertolken. Een vervolg kon niet uitblijven.

Een jaar later was ‘Supersized II’ goed voor drie uitverkochte concerten. ‘Forever’ en ‘Blackout’ piekten zelfs met telkens zes concerten. Na ‘Eclipse’, ‘Milk Inc. 15’ en ‘Miracle’ is het nu tijd voor MilkFest. Want de tijden zijn veranderd. Dance heeft zijn plaats veroverd op de grote festivals waar dj’s live hun ding doen. Milk Inc. brengt straks het beste van twee werelden bijeen door een liveconcert te combineren met party-optredens van verschillende dj’s. In het Sportpaleis zal permanent, dus zonder ook maar één onderbreking, van 19.00 tot 2.00 uur gedanst en gefeest worden.

De muziek van Milk Inc. blijft uiteraard de hoofdmoot. Regi, Linda en Filip brengen, geruggensteund door de beste muzikanten, voor het achtste jaar op rij het beste van Milk Inc., live en in de onovertroffen Sportpaleisambiance. Tegelijk verleggen zij de grenzen. Want MilkFest is een feest met ‘non stop music’. Met o.a. DJ Ward en Sem Thomasson als opwarmers, Peter Luts en Kraantje Pappie als concertgasten en Yves V en Nicolaz als afterparty masters. Zeg maar: het beste van een meerdaags festival samengebald op een paar uur tijd.

PUBLIEK IS DEEL VAN DE SHOW

Op alle concerten van Milk Inc. in het Sportpaleis was de betrokkenheid van het publiek heel groot. Dat wordt dit jaar niet anders. MilkFest is namelijk een evenement ‘in the round’, met het podium in het midden van het vernieuwde Sportpaleis, dat zo op zijn maximale capaciteit wordt benut. Er zullen catwalks zijn en B stages, wat zorgt voor een, volgens Sportpaleisnormen, kleine afstand tussen publiek en artiest.

Daarnaast zal het publiek dankzij een smartphone app onderdeel worden van de lichtshow. Deze in België ontwikkelde smartphone app wordt tijdens MilkFest in avant-première gedemonstreerd. De app verschijnt binnen enkele weken in de app store voor iOs en Android en zal vooraf door de concertbezoekers gratis gedownload kunnen worden. Dankzij deze app zullen de schermen van de toestellen op het aangeven van Regi allemaal tegelijk meedansen op het ritme van de muziek, wat voor een unieke lichtshow zal zorgen. Later dit najaar zal de app ook op de Night of the Proms-concerten een belangrijke sfeerschepper zijn.

Kaarten: 27,50, 32,50 en 37,50 euro, exclusief service- en portokosten en contributie vrij gebruik P+R, tram en bus, via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45) of online via de link hiernaast.


information in English

After seven years of Milk Inc. at the Sportpaleis, the format changes to MilkFest! Milk Inc. will be supported by a bunch of killer DJ’s for a non-stop musical party on October 19! Buy your tickets now!

Click here to buy your tickets (in English)[external]

Kalender

za 19.10.2013 - 19:00 uur

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

"MilkFest - In(c)door Festival" wordt georganiseerd door PSE-Belgium en Live Nation Belgium