Afficher ce site en français | View this website in English

Justin Timberlake

Dit evenement is afgelopen.

update 07/10/13

JUSTIN TIMBERLAKE’S THE 20/20 EXPERIENCE WORLD TOUR OOK OP VRIJDAG 2 MEI 2014 IN HET SPORTPALEIS!

De koning van de popmuziek is helemaal terug! Na enkele jaren van afwezigheid brengt Justin Timberlake zijn The 20/20 Experience World Tour op donderdag 1 mei 2014 naar het Antwerpse Sportpaleis. De duizenden Belgische fans ontvangen hem met open armen. Tickets voor het concert vlogen afgelopen weekend dan ook in geen tijd allemaal de deur uit. Vandaag is er goed nieuws voor fans die naast een kaartje grepen, want Timberlake kondigt aan dat hij wegens het grote succes een tweede Belgische datum aan zijn tournee toevoegt. De Amerikaanse superster geeft ook op vrijdag 2 mei present in het Sportpaleis!

Er kan niet meer ingeschreven worden op de wachtlijst. Wie inschreef, krijgt een uitnodiging om zijn inschrijving naar een definitieve kaartaankoop om te zetten.

De koning van de popmuziek is helemaal terug! 2013 is het jaar van de grote comeback van Justin Timberlake als zanger. Hij beheerst wereldwijd alle charts met de release van ‘The 20/20 Experience’. Zijn derde soloalbum wordt, dankzij hits als ‘Suit & Tie’ (featuring Jay Z) en ‘Mirrors’, op groot applaus onthaald en is met meer dan 3,5 miljoen verkochte exemplaren de best verkochte plaat van het jaar. ‘The 20/20 Experience’ behaalt in de Verenigde Staten en drie andere landen een platina status en in nog eens negen andere landen een gouden status.

Ondertussen is de superster ook niet weg te slaan uit de ether met ‘Holy Grail’, de erg succesvolle samenwerking met Jay Z. En daarbij stopt het niet voor Timberlake, want op 30 september brengt hij ‘The 20/20 Experience – 2 of 2’ op de markt. ‘Take Back The Night’, de eerste single uit dat album, was een instanthit en ook ‘TKO’ heeft zich in recordtempo weten settelen in de top 10 van de iTunes hitlijst.

Vandaag maakt Justin Timberlake zich op om het nieuwe werk live naar zijn fans te brengen, want op 31 oktober geeft hij het startschot van een nieuwe wereldtournee. De eigenaar van zowel Grammy als Emmy Awards brengt zijn The 20/20 Experience World Tour op donderdag 1 mei 2014 naar het Sportpaleis. Het belooft een concert in ware Timberlake-stijl te worden en dat betekent zang, dans, feest en spektakel van de bovenste plank!

NO CAMERAS/VIDEO/REC

Kaarten kosten 49,50, 79,50 en 99,50 euro, servicekosten inbegrepen.

Kalender

do 01.05.2014

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

vr 02.05.2014

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Justin Timberlake" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium