Jeff Dunham

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.

Dinsdag 17 september 2013 komt de recordsbrekende stand-upcomedian Jeff Dunham met zijn nieuwe liveshow Disorderly Conduct naar het Sportpaleis.

Dunham is voor velen bekend als de man achter de buikspreekpop ‘Achmed, the Dead Terrorist’ en zijn hilarische uitspraak ‘Silence! I kill you’. Na het bestormen van het comedy-clubcircuit en talrijke gastoptredens in The Tonight Show en Late Night with David Letterman scoorde Jeff Dunham in 2006 met zijn eerste primetime-tv-show Arguing with myself. Ook zijn tweede show Spark of Insanity (2007) was een succes en de dvd-verkoop van beide shows was op zijn minst spectaculair te noemen. De theaters werden steeds groter en de shows van Jeff groeiden uit tot een ware internetsensatie met meer dan een half miljard views.

Toen zijn ouders hem op achtjarige leeftijd een (buikspreek)pop en instructie-lp gaven, hadden ze er geen flauw vermoeden van dat hun cadeau zou leiden tot zulk waanzinnig succes. Jeff Dunhams veelbesproken poppen Walter, Bubba J, Peanut, José Jalapeño on a Stick, Sweet Daddy Dee, Achmed ‘the Dead terrorist’ en diens zoon AJ groeiden één voor één tot fenomenen uit, elk met hun eigen rabiate fans.

De liveoptredens van Dunham zijn uitgegroeid tot mega-evenementen, waarmee hij wereldwijd grote zalen weet te vullen. Geen wonder dat hij in 2009 door Time Magazine werd uitgeroepen tot populairste stand-upcomedian in de Verenigde Staten. Ook in België is het talent van Dunham sinds die tijd niet onopgemerkt gebleven. Zijn eerdere optredens in ons land (tweemaal in het Sportpaleis en eenmaal in de Ethias Arena) waren in een recordtijd uitverkocht.

Iedereen die op 17 september tijdens de Belgische Disorderly Conduct Show wil gieren en brullen met de buikspreker en zijn poppen kan beter niet aarzelen. Eenmaal uitverkocht, zal zelfs de kreet ‘SILENCE I Kill You’ niet helpen om binnen te geraken. Tenzij je Jeff Dunham heet, natuurlijk…

Kaarten kosten 28, 38, 48 en 58 euro, servicekosten inbegrepen.

"Jeff Dunham" werd georganiseerd door Greenhouse Talent

Kalender

Antwerps Sportpaleis

di 17-09-13 / 20:30