Hansi Hinterseer Tour 2014

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.

Met de bus naar Hansi Hinterseer

Maak het je extra makkelijk: kom naar Hansi Hinterseer met de busdienst ‘Event Touring’. Reizen Lauwers brengt je vanuit verschillende plaatsen naar de Ethias Arena.

Klik hier om busplaatsen te reserveren

Jubileumconcert Tour 2014

In het voorjaar van 2014 begint Hansi Hinterseer aan zijn jubileumtournee. Samen met zijn vrienden van Tiroler Echo zal de superster van de volkse schlagermuziek zijn 20ste jubileum op de planken vieren. Hij doet dat met meer dan 40 concerten in 7 landen.

Hansi Hinterseer schreef in 2012 muziekgeschiedenis met zijn Europese tour, die in totaal meer dan 100.000 bezoekers lokte. De populaire Oostenrijkse zanger zorgde in talloze steden voor uitverkochte concerthallen met telkens meer dan 5.000 bezoekers.

Ook voor de komende weken en maanden heeft Hansi Hinterseer grote plannen. Met zijn nieuwe album ‘Heut ist Dein Tag’ heeft hij het muzikale recept gevonden voor een zomer vol zonneschijn. Op 28 juni verschijnt deze nieuwe cd vol goed-humeur-muziek, aanstekelijke schlagernummers en prachtige melodieën.

Voor zijn jubileumtournee maakt Hansi een selectie van zijn grootste hits van de afgelopen 20 jaar, afgewisseld met de beste nieuwe songs: een onvergetelijk jubileumconcert!

Het niet aflatende enthousiasme van fans en publiek bij ieder concert, is het beste bewijs dat Hansi al 20 jaar op handen gedragen wordt. Zijn veelzijdigheid als entertainer bezorgde hem een niet te evenaren carrière. Zoveel passie voor muziek werkt bovendien aanstekelijk! Geen wonder dat het aantal Hansi-fans blijft groeien.

Mis dit prachtige jubileumconcert niet en bestel snel je tickets!

Kaarten kosten 48, 58 en 68 euro.

"Hansi Hinterseer - Tour 2014" werd georganiseerd door Benelive Entertainment

Kalender

Ethias Arena

za 01-03-14 / 18:00