Afficher ce site en français | View this website in English

Dance with the Devils

Dit evenement is afgelopen.


Dance with the Devils 17/06: meer dan 14.000 voetbalfans zingen na België-Algerije een indrukwekkende versie van ‘You’ll Never Walk Alone’.

De voorbije 2 wedstrijden van de Rode Duivels waren een groot voetbalfeest waarbij het Sportpaleis telkens werd omgetoverd tot een kolkend stadion.

De wedstrijd van donderdag 26/06 zal bepalen of de Rode Duivels als groepswinnaar een op papier gemakkelijkere tegenstander zullen ontmoeten in de 1/8ste finales. Op welke plaats kan je deze wedstrijd beter volgen dan in het Sportpaleis! De sfeer, de muziek, het grote HD-beeldscherm en het enthousiasme van duizenden voetballiefhebbers maken nu donderdag van ‘Dance with the Devils’ een onvergetelijke beleving.

Ook muzikaal word je donderdag verwend. Niemand minder dan The Sore Losers, Selah Sue, DJ Fresh en Klangkarussell komen mee supporteren voor onze Rode Duivels. En na de match is er een party met Gunther D, met als special guest Sam Gooris.

Opgelet! Vlaggenstokken zijn niet toegelaten in het Sportpaleis!

Kaarten aan de kassa verkrijgbaar van 19.00 tot 22.00 uur.
Houd er voor de wedstrijd van donderdag 26/06 rekening mee dat de laatste tram om 00.15 uur vertrekt.

Timing: zie Kalenderkolom

UPDATE 19/06/14
De live-uitzendingen Dance with the Devils op 22 en 26 juni in Vorst Nationaal zijn geannuleerd!

Er wordt persoonlijk contact opgenomen met de ticketkopers. Zij zullen worden terugbetaald of ze kunnen hun tickets gebruiken om Dance with the Devils in het Antwerpse Sportpaleis of in Spiroudôme Charleroi mee te maken.

update 02/06/14

De Lijn trakteert fans Rode Duivels met Supportersbus
Winnaars gaan als VIP’s naar Dance with the Devils in het Sportpaleis

De Supportersbus is een gezamenlijk initiatief van de KBVB, Studio Brussel en De Lijn. Via een quiz op Studio Brussel kunnen telkens 50 Rode Duivelssupporters een busrit winnen naar Dance with the Devils in het Sportpaleis. Ze worden opgehaald in hun woonplaats en met de bus in Rode Duivels-‘look’ naar Antwerpen gebracht, waar ze als echte VIP’s ontvangen worden en op groot scherm genieten van de groepsmatchen van de Rode Duivels en van optredens.

De eerste quiz vindt plaats op 13 juni, de tweede op 20 juni. De busritten voor de eerste twee matchen zijn voorbehouden voor de luisteraars van Studio Brussel. De Supportersbus voor de laatste groepsmatch is exclusief voorbehouden aan 1895-supportersclubs, die quizzen op 25 juni. Inschrijven voor de quiz kan op www.stubru.be.

Programma Dance With The Devils in Vorst Nationaal

(lees verder voor meer info over het programma in het Sportpaleis)

Dance With The Devils verandert ook Vorst Nationaal in een voetbaltempel. Beleef de matchen van de Rode Duivels in Brazilië live op een gigantisch full HD scherm, in de sfeer van een kolkend stadium, met concerten en top-dj’s!

De Koninklijke Belgische Voetbalbond organiseert in samenwerking met Vivacité minstens drie unieke evenementen en nodigt alle supporters van onze nationale ploeg uit om met vrienden en familie te komen feesten in Vorst Nationaal, waar een schare artiesten live komt optreden voor, tijdens en na de uitzending van elke wedstrijd.

Afspraak op 17, 22 en 26 juni met SUAREZ, VIVE LA FÊTE, DJ BUSCEMI, MERDAN TAPLAK, LOU DEPRIJCK en MILK INC die VORST NATIONAAL in vuur en vlam zullen zetten om van elke match een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Info en tickets:
Kaarten kosten € 7,50 (staanplaatsen) en € 13,50 (zitplaatsen) en zijn verkrijgbaar via de links hiernaast. Inbegrepen zijn de toegang tot de zaal, de concerten, de match op reuzenscherm in HD en een drankje.

Programma:

Dinsdag 17 juni 2014

 • Opening deuren om 16 uur
 • Support van Suarez
 • Startschot van de match België – Algerije live
 • Afterparty met DJ Buscemi

Zondag 22 juni 2014


 • Opening deuren om 16 uur
 • Support van Vive la Fête
 • Startschot van de match België – Rusland live
 • Afterparty met Merdan Taplak

Donderdag 26 juni 2014

 • Opening deuren om 19 uur
 • Support van Milk Inc en Lou Deprijck
 • Startschot match Zuid-Korea – België live
 • Afterparty met DJ Buscemi

De evenementen ‘Dance With The Devils’ vinden ook plaats in het Sportpaleis en Spiroudôme Charlerloi > lees verder.

update 19/05/14
Grote belangstelling voor uitzending WK-wedstrijden in Sportpaleis
Artiesten voor wedstrijden 22 en 26 juni eveneens bekendgemaakt

Dance With The Devils, het huwelijk tussen Studio Brussel, de Koninklijke Belgische Voetbalbond en het Sportpaleis, stevent af op een groot succes. Het kijken in een grote arena naar de WK-wedstrijden van onze Rode Duivels in combinatie met een warming-up door gerenommeerde live supportacts en een (overwinnings?)party achteraf op de beats van top-dj’s wordt door zowel voetbal- als muziekfans op gejuich onthaald.

De openingsmatch van de Rode Duivels tegen Algerije op dinsdag 17 juni krijgt in het Sportpaleis de support van Coely en Triggerfinger en wordt gevolgd door een party met NETSKY en Gunther D, met 2 Fabiola als special guest. De Antwerpse evenementenhal is hiervoor al voor de helft volgeboekt. Als dit tempo blijft aanhouden (de Rode Duivels-gekte moet haar hoogtepunt nog bereiken!), dan is de kans groot dat het Sportpaleis helemaal vol zal lopen.

Inmiddels is ook de affiche bekend geraakt voor de twee andere Rode Duivels-wedstrijden…

Zondag 22 juni bij de wedstrijd tegen Rusland komen Admiral Freebee en Daan in het Sportpaleis langs en volgt een party met The Subs, Dr Lektroluv, Slongs & Halve Neuro en opnieuw Gunther D, met als special guest de Pita Boys.

Donderdag 26 juni tegen Zuid-Korea komen The Sore Losers en Selah Sue mee supporteren voor onze Rode Duivels en is er na de match een party met DJ Fresh, Klangkarussell en Gunther D, met als special guest Sam Gooris.

Ook voor deze wedstrijden zijn er al aardig wat kaarten verkocht (de plaatsen voor 22 juni zijn al voor 20% gevuld), terwijl de abonnementenverkoop ook een grote vaart begint te nemen.

Een unieke ervaring

Dance With The Devils belooft op meerdere vlakken een unieke belevenis te worden. Als supporter maak je de wedstrijden mee op een megascherm in full-HD: de gehanteerde projectietechnologie toont de wedstrijden vanuit Brazilië alsof je in een bioscoop zit. Ongeacht de weeromstandigheden geniet je in de volledig overdekte evenementenhal van comfortabele zit- en staanplaatsen. De gecontroleerde en veilige omgeving van het Sportpaleis maakt het bovendien mogelijk om met de hele familie en alle vrienden naar de wedstrijden van de Rode Duivels te komen kijken. Dance With The Devils is ook het enige evenement in Vlaanderen dat de volle steun geniet van de KBVB.

In de lage ticketprijs (vanaf 7,50 euro) zijn niet alleen een plaats in de zaal begrepen, maar ook een gratis drankconsumptie en gratis openbaar vervoer met De Lijn naar en van het Sportpaleis.

Wetenswaardigheden over de bezoekers

De ticketkopers voor Dance With The Devils op 17 juni in het Sportpaleis komen uit heel Vlaanderen, met een logische maar niet overdonderende (48 ) dominantie van de provincie Antwerpen. Ze zijn gemiddeld 31 jaar oud en, ook niet verrassend, voor 70 van het mannelijke geslacht. Ze hebben in verhouding tot de beschikbaarheid meer interesse in staan- dan in zitplaatsen. Opmerkelijk is dat een gemiddelde bestelling 5,5 tickets bedraagt, waar overduidelijk uit blijkt dat Dance With The Devils een groepsgebeuren is. Collega’s op het werk, vrienden van de sportclub, de cafékliek, hele gezinnen… ze komen allemaal in groep naar deze veelbelovende ontmoeting tussen het beste van de Belgische muziek en de Belgische voetbalsport.


Update! 05-05-2014

Het Sportpaleis wordt op 17, 22 en 26 juni omgetoverd tot een voetbalstadion waarin je de wedstrijden van de Rode Duivels samen kan beleven op het grootste scherm van het land. Daarbij nodigt Studio Brussel ook een pak muzikale toppers uit, om voor en na de match het feestje compleet te maken. Voor de openingsmatch Belgie-Algerije zijn dat Coely, Triggerfinger, Gunther D feat. 2 Fabiola en… NETSKY!


Dance With The Devils trakteert België op Duivelse voetbalconcerten

KBVB organiseert samen met Studio Brussel en Vivacité minstens drie unieke events in drie verschillende steden en nodigt iedereen uit op Dance With The Devils.

Op 17, 22 en 26 juni zetten de Rode Duivels Antwerpen, Brussel en Charleroi in lichterlaaie. Het Sportpaleis, Vorst Nationaal en de Spiroudôme worden helse voetbaltempels met een reuzenscherm én een parade
van live-artiesten en dj’s!

De Rode Duivels hebben de voorbije maanden het Koning Boudewijnstadion wedstrijd na wedstrijd laten vollopen en konden rekenen op een unieke mix van supporters: leden van Fanclub 1895, vurige vrouwen, enthousiaste kinderen en natuurlijk mannen van alle leeftijden met het voetbalvirus in hun bloed.

Omdat niet iedereen met de Rode Duivels kan meereizen, wordt Brazilië naar België gehaald. Fans kunnen matchen beleven alsof ze erbij zijn; in de sfeer van een kolkend stadion met haarscherpe beelden van een gigantisch scherm. Een reeks topartiesten zorgen voor een ongeëvenaarde ambiance voor, tijdens en na de wedstrijden.

Data en matchen:

17 juni : België – Algerije
22 juni : België – Rusland
26 juni : Zuid-Korea – België

Plaatsen:

Sportpaleis, Antwerpen – Bestel tickets
Vorst Nationaal, Brussel – Bestel tickets
Spiroudôme, Charleroi – Bestel tickets

Abonnementen:

Abonnement Sportpaleis – Bestel nu
Abonnement Vorst Nationaal – Bestel nu
Abonnement Spiroudôme – Bestel nu

Kalender

di 17.06.2014

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

zo 22.06.2014

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

do 26.06.2014

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

In onze andere zalen

di 17.06.2014

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?