Afficher ce site en français | View this website in English

Backstreet Boys

Dit evenement is afgelopen.

Opgelet: aanvang met voorprogramma The Exchange om 20.00 uur!

(niet om 18.30 uur, zoals vermeld in de mail die naar de ticketbestellers werd gestuurd)

In A World Like This Tour

De beste boysband aller tijden viert zijn 20-jarig jubileum met een wereldtournee in originele bezetting.

Met een 20-jarig jubileum, ruim 130 miljoen verkochte albums en de titel “beste boysband aller tijden” (uitgereikt door het Amerikaanse Entertainment Weekly), hebben de Backstreet Boys hun sporen in de popmuziek verdiend. Geweldig nieuws voor de Belgische fans: zaterdag 22 maart staan de Backstreet Boys in originele bezetting live op het podium van het Sportpaleis!

Originele bezetting

Tijdens de zomer van 2013 verscheen het nieuwste album ‘In A World Like This’. Het is de eerste plaat sinds ‘Never Gone’ uit 2005 waarop Kevin Richardson weer te horen is. Door de terugkomst van Richardson is de oorspronkelijke bezetting met de 5 jongens, zoals deze in 1993 ontstond, weer hersteld. “Nu we weer met vijf zijn, hebben we een heel andere dynamiek, het geluid voelt opnieuw compleet en alles valt op z’n plek”, aldus Howie Dorough.

Geboren entertainers

De release van ‘In A World Like This’ wordt gevolgd door een documentaire en de gelijknamige wereldtournee, waar ook het optreden in het Sportpaleis deel van uitmaakt. Naast nummers van hun nieuwe album zal BSB ook de bekende hits als ‘Everybody (Backstreet’s Back)’, ‘As Long As You Love Me’ en ‘I Want It That Way’ ten gehore brengen. In een recent interview met Rolling Stone liet de groep er alvast geen twijfel over bestaan: “De setlist van de nieuwe tournee zal volgestopt worden met favorieten voor de fans. Meer nog: we zullen elke hit die we de laatste twintig jaar hadden spelen”. Vaststaat dat het dak van het Sportpaleis er op 22 maart af zal gaan, de boys staan immers al twintig jaar als geboren entertainers op de planken!

Kaarten kosten 44, 54 en 65 euro, inclusief servicekosten.

Kalender

za 22.03.2014

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Backstreet Boys" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent