Afficher ce site en français | View this website in English

Avicii

Dit evenement is afgelopen.

Opening deuren en zaal om 18.00 uur! (zie timing bij kalender)

True Tour

Avicii zit nog op de humaniora in Stockholm wanneer zijn op zijn slaapkamer gemaakte remixes opgemerkt worden in de uitgaanswereld. Zijn melodieuze, innovatieve stijl wordt gesmaakt door Tiësto en Pete Tong en al snel mag hij remixes maken voor Little Boots, Robyn en Dizzee Rascal. Het is echter zijn eerste instrumentale release, ‘Seek Bromance’, die hem regelrecht het internationale sterrendom in katapulteert. De piepjonge Tim Bergling scoort een monsterhit in Europa, de UK en ver daarbuiten! De daaropvolgende jaren zet hij zijn koers naar de top verder met een ongeziene snelheid.

Avicii rijgt de hits aan mekaar, is één van ‘s werelds meest gevraagde dj’s en wordt in 2011 zelfs genomineerd voor een Grammy Award voor ‘Sunshine’, een samenwerking met David Guetta. Net wanneer zijn succes niet meer op lijkt te kunnen, vuurt de Zweedse held ‘Le7els’ op de wereld af. De impact is enorm! De single is wekenlang niet weg te slaan uit de hoogste regionen van de internationale charts. En in 2012 lost hij een bom van hetzelfde kaliber met ‘I Could Be The One’ (featuring Nicky Romero).

Op zijn 24ste verjaardag (september 2013) is Avicii uitgegroeid tot een superster die alle records breekt. Tot de derde beste dj ter wereld volgens DJ Mag (waarmee hij grootheden als Tiësto, David Guetta, Steve Aoki en Calvin Harris, om er slechts enkele te noemen, achter zich laat). En de jongeman is nog maar op dreef aan het komen. Als zijn debuutalbum ‘True’ enkele dagen na zijn verjaardag op de markt verschijnt, komt dit binnen op nummer 5 in de US Billboard 200. Eerste single ‘Wake Me Up’ behaalt een nummer 1-positie in 35 landen en gaat meer dan 5.1 miljoen keer over de toonbank. Enkel en alleen al de lyric video van tweede single ‘You Make Me’ behaalt 3 miljoen YouTube- views… in minder dan een week tijd. En ook derde single ‘Hey Brother’ is opnieuw een stukje dancefloor heaven, klaar om de wereld te veroveren.

Om de release van zijn debuutplaat te vieren trekt Avicii de planeet rond met zijn ‘True Tour’, met een halte op donderdag 13 februari 2014 in het Sportpaleis.

Kaarten kosten 34, 39 en 49 euro, servicekosten inbegrepen.

Kalender

do 13.02.2014

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Antwerps Sportpaleis

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Avicii" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium